Obavijesti

Sport

Komentari 6

Kraj karijere Aljoše Vojnovića: Odlazim sretan i ispunjen...

Kraj karijere Aljoše Vojnovića: Odlazim sretan i ispunjen...
14

Teško je poimence nabrojati sve koji su imali utjecaj na moje nogometno odrastanje. Od nekih sam učio kako raditi, od nekih drugih pak kako ne treba, napisao je u oproštaju od nogometa Aljoša Vojnović (34)

VIDEO

Hvala svima na velikoj podršci u proteklih 16-17 sezona i 400-tinjak utakmica. Bilo je tu svega... Klubova, golova, kartona, prijatelja, smradova, uspjeha, neuspjeha, veselja, tuge, uzora, idola, rivala, vrijeđanja, pljeska, skandiranja, slavlja, razočaranja, padanja, ustajanja - neodustajanja - započeo je svoj oproštaj Aljoša Vojnović (34), osječki nogometaš, bivši kapetan bukureštanskog Dinama.

Aljoša je karijeru završio u mađarskom prvoligašu Kaposváriju Rákócziju. U karijeri je odigrao 240 utakmica u HNL-u gdje je postigao 30 golova i dodao 33 asistencije, a igrao je za Istru 1961, Split, Slaven Belupo, Croatiju Sesvete i Osijek.

'Aljoša, nemam tatu, ti si mi uzor'

Kakav je igrač i čovjek Aljoša Vojnović, najbolje svjedoče navijači Osijeka koji su Alju tri puta objeručke čekali kada se vraćao među plavo-bijele. A oprostiti im se od poznate brade HNL-a, nikada nije bilo lako.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja nemam oca za uzor, ali zato imam tebe Aljo, da budem i postanem čovjek kao ti! - napisao mu je maleni navijač Osijeka Ivan (14) među mnoštvom oproštajnih rečenica koje je Kohorta posložila u "Zahvalnicu za Alju".

U jednom su trenutku navijači čak molili tadašnjeg izbornika reprezentacije Antu Čičića da pozove Aljošu u repku jer je on "hrvatski Totti".

Davor Javorović/PIXSELL

'Odlazim sretan i ispunjen'

- Teško je poimence nabrojati sve koji su imali utjecaj na moje nogometno odrastanje/sazrijevanje... Od nekih sam učio kako raditi, od nekih drugih pak kako ne treba - napisao je popularni Aljo pa zahvalio najmilijima: 

- Znam samo da bez tate, mame, brata i par prijatelja ne bih prevalio prvu polovicu puta, a bez Marine i klinaca onu drugu jer svi su oni podmetali leđa i žrtvovali sebe da bih ja mogao raditi ono sto volim, ono u čemu sam dobar, ono sto je pretvorilo mene u mene ❤ - stoji u objavi. 

- Nogomet mi je puno dao, a ponešto i uzeo. Na kraju, odlazim sretan i ispunjen, jer uspomene koje nosim u glavi i srcu, ne mogu i neće nikada izblijediti - napisao je popularni Aljo.

Evo da bude i "sluzbeno" 🙈 Hvala svima na velikoj podrsci u proteklih 16-17 sezona i 400tinjak utakmica... bilo je tu...

Objavljuje Aljoša VojnovićNedjelja, 10. studenoga 2019.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova