Obavijesti

Sport

Komentari 51

Kralj je došao spasiti stvar: Milan potvrdio Ibrahimovića!

Kralj je došao spasiti stvar: Milan potvrdio Ibrahimovića!
1

Vraćam se u klub koji poštujem i u grad koji volim. Pokušat ću promijeniti sa suigračima tijek sezone i učinit sve da u tome uspijemo, rekao je Zlatan Ibrahimović po povratku u Milan...

VIDEO

Nakon sedam godina izbivanja, Zlatan Ibrahimović vratio se u Milan! Slavni talijanski klub potvrdio je angažman švedskog napadača koji je potpisao ugovor na pola godine vrijedan tri milijuna eura. Rossoneri će ga predstaviti 2. siječnja kada će i potpisati ugovor.

Pokretanje videa...

00:04

Naravno, postoji mogućnost da se taj ugovor i produži, a to sve ovisi o Ibri i njegovim igrama.

Milan ima katastrofalnu sezonu, a Šveđanin je prihvatio njihov zov u pomoć. Na San Siru je igrao od 2010. do 2012. i donio im je posljednji naslov u Serie A, a Zvonimir Boban i Paolo Maldini se nadaju da će im i ovaj put pomoći te barem pogurnuti klub prema Europi. Koliko je dominirao u tome kratkom vremenu, govori podatak da je najbolji strijelac Milana u ovome desetljeću s 42 gola, a na San Siru ga nema već sedam godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naravno, veliko je pitanje kako će se Zlatan adaptirati na zahtjevnu talijansku ligu. Nije on više mladić, 38 godina mu je na leđima, ali Rossoneri su odlučili riskirati i dovesti ga da ugasi požar.

Šveđanin u Italiju dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor u LA Galaxyju gdje je proveo posljednje dvije sezone.

- Vraćam se u klub koji poštujem i u grad koji volim. Pokušat ću promijeniti sa suigračima tijek sezone i učinit sve da u tome uspijemo - rekao je Zlatan.

#IZCOMING

⚡🔴⚫ #IZCOMING

Objavljuje AC Milan u Srijeda, 25. prosinca 2019.

U dresu "Rossonera" je upisao 85 nastupa postigavši 56 golova. Tijekom karijere Ibrahimović je igrao i za Malmö, Ajax, Juventus, Barcelonu, PSG, Inter i Manchester United.

Milan se trenutačno nalazi na skromnom 11. mjestu Serie A sa 21 bodom, a u posljednjem kolu je doživio težak poraz na gostovanju kod Atalante (0-5).

- Bila je ovo sramota, ovo ne može biti Milan. Ne možemo vratiti Berlusconijev Milan u godinu dana ili šest mjeseci, ali moramo napredovati. Protekla dva mjeseca su nikakva i još današnji poraz. Moramo se probuditi i reagirati. Ovo neće biti lijep Božić - kazao je jedan od čelnika Milana Zvonimir Boban za DAZN. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida