Obavijesti

Sport

Komentari 8

Kralj 'walk-off nokauta' protiv 'crne zvijeri': Nemojte treptati

Kralj 'walk-off nokauta' protiv 'crne zvijeri': Nemojte treptati
1

Ova borba bit će prekretnica za obojicu - Lewisu prvi pravi ispit u karijeri, a Huntu potvrda da je i u 44. godini sam vrh svjetskog MMA-a. Plodni i ubojiti nokauteri trebali bi jedan drugom zagorčati život

VIDEO

Svoju prvu profi borbi imao je davne 1999. godine, a svijet je za Marka Hunta čuo dvije godine kasnije kada je šokirao sve i pobijedio velikog Francisca Filha u finalu K-1 World Grand Prix turnira u Tokiju.

Hunt je na putu pobjeđivao Jeroma Le Bannera, zatim našeg Stefana Leku, koji nije ni trebao biti u polufinalu jer je izgubio od Mr. Perfecta Ernesta Hoosta, koji se ozlijedio, a onda je slavio i protiv Filha. Hunt je na turniru bio veliki 'underdog'. Karijeru je ubrzo nastavio u MMA-u, ali nije se baš proslavio.

Točnije i je, postao je planetarno popularan, ali ne zbog svojih izvedbi. Poznat kao čovjek iznimno čvrste brade otporne i na dinamit, u stojci je bio maestralan, ali na tlu ga je mogao dobiti tko je htio. Većinu borbi je i izgubio nekom polugom. No, u svemu tome izrodio se njegov popularni "walk-off KO".

Otkad je stigao u UFC, skor mu je (7-5-2). Trenutno je najstariji borac elitne MMA organizacije s 43 godine, a karijera mu traje više od 20 godina. Večeras će se na UFC Fight Nightu u Novom Zelandu boriti protiv opasnog Derricka 'The Black Beast' Lewisa, borca koji je u Zagrebu slavio protiv Gabriela Gonzage i koji je na nizu od šest pobjeda.

Plodan nokauter iznimno teške desnice, uvijek teži završetku borbe prije odluke sudaca, a uz Francisa Ngannoua čini osvježenje teške kategorije UFC-a. U nizu od šest pobjeda padali su Gonzaga, Nelson i Browne... 

Ova borba bit će prekretnica za obojicu - Lewisu prvi pravi ispit u karijeri (svaka čast Gonzagi) i dokaz da je pobjedom na neprijateljskom teritoriju spreman za sam vrh i napad na titulu Stipe Miočića, a Huntu potvrda da je i u 44. godini sam vrh svjetskog MMA-a. Želja mu je postati prvak, a činjenica je da - nikad nije kasno. Nemojte treptati jer borba bi mogla završiti još jednim walk-off nokautom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome