Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Kraljevsko' pojačanje stiže u Madrid?! Zidane želi Hatema

'Kraljevsko' pojačanje stiže u Madrid?! Zidane želi Hatema
1

Nakon što Madriđani nisu uspjeli dovesti Neymara u ljetnom prijelaznom roku, sad prislino moraju tražiti novo rješenje jer se ozlijedio Asensio (23) koji neće igrati duže vrijeme. Spominje se 'zaboravljeni' Ben Arfa (32)

VIDEO

Hatem Ben Arfa (32) u dresu Real Madrida? To se više ne čini tako nerealno, prenosi španjolski Don Balon. Marco Asensio (23) potrgao je prednji križni ligament te vanjski dio meniskusa lijevog koljena i vjerojatno ga neće biti do kraja sezone, a u Realu trebaju 'zamjenu'.

Nice v Ajaccio - French Ligue 1 - Allianz Riviera

U ljetnom prijelaznom roku nisu doveli Neymara koji se spominjao kao moguće 'zvjezdano' pojačanje uz Hazarda, 'kraljevi' se moraju okrenuti u pomalo 'zaboravljenom' francuskom veznjaku Hatemu Ben Arfi (32). Naravno da mnogi ljubitelji nogometa nisu zaboravili ovog čarobnjaka na lopti koji je još uvijek bez kluba.

Prošle je sezone u dresu francuskog Rennesa osvojio Kup nakon preokreta protiv PSG-a, kluba čiji je dres nosio od 2016. i s kojima nije bio u najboljim odnosima. Bivši francuski reprezentativac svakako ima kvalitetu za Real, ali veliko je pitanje njegove trenutne fizičke spreme, a još veće - njegovo psihičko stanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Paris St Germain Training

Bila bi to nova 'životna šansa' za Francuza koji bi sa 32 godine mogao postati 'novi kralj' jer je slobodni igrač pa može stići u Real kad god dogovori uvjete.

Pokretanje videa...

00:28
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu