Obavijesti

Sport

Komentari 18

Kraljica diska Sandra rastura: Ispalila je drugi hitac karijere!

Kraljica diska Sandra rastura: Ispalila je drugi hitac karijere!
1

Sandrin disk je u trećoj seriji sletio na sjajnih 71.38 metara, čime je svoj vlastiti rekord mitinga popravila za čak 3 metra i 15 centimetara. Imala je i drugi najbolji hitac natjecanja, sa 67.41 iz druge serije

VIDEO

Naša rekorderka Sandra Perković na fantastičan način otvorila je atletsku sezonu u Dijamantnoj ligi. Odmah na prvom natjecanju u Dohi pokazala je tko vlada bacanjem diska te ostvarila rezultat koji je samo tri centimetra slabiji od njezinog osobnog rekorda.

Sandrin je disk u trećoj seriji sletio na sjajnih 71.38 metara, čime je svoj vlastiti rekord mitinga popravila za čak 3 metra i 15 centimetara. Imala je i drugi najbolji hitac natjecanja, sa 67.41 iz druge serije. 

Već prije dva mjeseca u Splitu najavila je sjajne rezultate sa 69.13, a na ovo natjecanje stigla je nakon napornih baznih priprema za ovu sezonu. Podsjetimo, prošle godine u švicarskoj Bellinzoni Perković je disk bacila na 71.41 metar, što joj je najbolji hitac u životu te najdalji hitac u ženskoj konkurenciji u posljednjih 25 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njezine suparnice danas nisu bile pretjerano raspoložene - druga je bila Kubanka Jaime Perez sa 66.82 metra, a još tri metra manje bacila je njezina sunarodnjakinja Denia Caballero.

Miting u Dohi prvi je u nizu natjecanja Dijamantne lige. Atletičarke i atletičari tijekom sezone skupljat će bodove za plasman na finale u Zurichu, odnosno Bruxellesu krajem kolovoza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu