Obavijesti

Sport

Komentari 18

Krama zabio za Hoffenheim, na kraju uzeli samo bod Leipzigu

Krama zabio za Hoffenheim, na kraju uzeli samo bod Leipzigu
1

Nakon dvije utakmice bez gola, Andrej Kramarić ponovno je zabio. I to protiv Red Bull Leipziga u 23. minuti utakmice za prednost Hoffenheima, a rezultat je poravnao Orban u 89. minuti utakmice (1-1)

VIDEO

Nogometaši Hoffenheima od 23. minute vodili su 1-0 protiv Leipziga u zadnjoj utakmici 23. kola Bundeslige. Gol je za goste zabio naš Andrej Kramarić, ali njegova momčad nije uspjela odnijeti sva tri boda jer je u 89. minuti za 1-1 zabio Orban.

U prvom su poluvremenu boli bili Kramarićevi suigrači, a sve su  naplatili u 23. minuti. Joelinton se izborio za svoju poziciju u šesnaestercu i napravio većinu posla. Zavrnuo je na drugu stativu prema Kramariću koji je bio na granici zaleđa i lagano zabio za vodstvo Hoffenheima. 

U nastavku kao da je Hoffenheim nestao s terena, a konce igre preuzeli su domaćini. Velika dominacija Red Bulla okrunjena je u 89. minuti. Halstenberg je poslao oštru prizemnu loptu na sedam metara, a tamo se najbolje snašao Orban i postavio konačnih 1-1.

To je deseti remi Hoffenheima u 23 odigrana kola. Trenutno se nalaze na 8. mjestu sa 34 boda, dok šesti Eintracht na šestom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu ima 37 bodova. Ovo je 15. gol Andreja Kramarića ove sezone, 10. u Bundesligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu