Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kramarić: Jedva čekamo igrati i slaviti s navijačima u Splitu

None Foto: HENRY ROMERO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ako smo se mogli zajedno boriti prije 30 godina za Hrvatsku, moramo se boriti i sad, moramo biti zajedno i naravno da reprezentacija mora igrati u Splitu, naglasio je Krama

Andrej Kramarić imao je možda i najbolju sezonu od svih "vatrenih" nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ni u pobjedi nad Walesom nije bio loš. Dapače.

Zato su mu zasmetali komentari da je sebičan, ponukani s nekoliko akcija u kojima je mogao dodati suigraču, ali je reagirao - golgeterski. Htio je zabiti.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

No, kad je riječ o humanitarnom druženju, ništa Krami ne može pokvariti raspoloženje. Zaigrao je tenis na Šalati, gdje ga je dočekala vijest da je HNS odlučio kako će Hrvatska i Mađarska igrati u Splitu.

- Veselim se igranju u Splitu, baš me raduje što se Hrvatska vraća na Poljud. Mi moramo igrati po cijeloj Hrvatskoj, nije Hrvatska samo Rijeka, Osijek i Zagreb - rekao nam je Andrej, pa nastavio:

Hrvatska - Italija NAKON ČETIRI GODINE HNS potvrdio: 'Vatreni' protiv Mađarske igraju na Poljudu! TKO JE TO DOGOVORIO? Hajduk nema pojma da se igra na Poljudu? Nije bilo sastanka ZLATKO DALIĆ: Igrači i ja želimo na Poljud, da se ori sa svih strana 'Hrvatska'

- Jedva čekamo osjetiti tu atmosferu, znamo kakvu rade Dalmatinci i kakva je atmosfera na utakmica Hajduka. Znamo što je bilo prošli put, ali uopće ne sumnjam kako će sad biti sve u redu, nakon utakmice smijat ćemo se s našim navijačima i slaviti pobjedu.

- Ako smo se mogli zajedno boriti prije 30 godina za Hrvatsku, moramo se boriti i sad, moramo biti zajedno i naravno da reprezentacija mora igrati u Splitu.

Komentari (28)
  • Ja jedva cekam da svaki put dodas loptu suigracima...

    12. 6. 2019,   22:44
  • Tako je Krama !!!! U Split i ništa drugo !!! Baš da vidim jel ta Torcida zna kako navijati itd !!!!! A ne uvijek pravit bezvezne probleme i sebi i ostalima !!!! Pokažite da ste Pravi Hrvati !!!!!

    13. 6. 2019,   00:22
  • To bi i mi htjeli vidjeti da ti igras

    13. 6. 2019,   01:05