Obavijesti

Sport

Komentari 31

Kramin šou: Devet u nizu imaju samo još Ronaldo i Leo Messi!

Kramin šou: Devet u nizu imaju samo još Ronaldo i Leo Messi!
1

Andrej Kramarić je zabio devet uzastopnih utakmica, a niz je počeo 7. studenoga s Lyonom. Onda su lopte iz mreže redom vadili Augsburg, Španjolska, Engleska, Hertha, Šahtar, Schalke, Wolfsburg i City!

VIDEO

Čudesan je, rijetko viđen u nogometnom svijetu pothvat Andreja Kramarića! Nanizao je i svoju devetu žrtvu, devetom suparniku za redom zabio je gol, i sada se već statističari moraju dobro potruditi da mu nađu ravnoga. I nema ga, osim 'izvanzemaljaca' Cristiana Ronalda i Lea Messija!

Pokretanje videa...

Doček 00:59

Ma čak smo i Messiju malo progledali kroz prste, jer u svom je veličanstvenom nizu od deset susreta u kojima je bio strijelac - od 9. prosinca 2012. do 30. siječnja 2013. - pobjedu 5-0 u kupu protiv Cordobe preskočio, odmarao se, što si Krama u svom nizu nije priuštio. Također, Messi je zabijao u deset za redom i u jesen 2010., ali jedna od tih utakmica nije bila natjecateljska nego prijateljska, Argentine protiv Brazila (1-0), kao i u proljeće 2012. kada je zabijao u devet za redom, među kojima i prijateljska gauča sa Švicarskom.

La Liga between Real Madrid and Futbol Club Barcelona at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid

Ronaldo, taj stroj za golove, Kramin je pothvat izjednačio i nadmašio samo jednom u karijeri: između 11. veljače i 8. travnja 2014. zabio je u deset uzastopnih natjecateljskih utakmica (Atleticu dvaput, Schalkeu dvaput, Levanteu, Malagi, Barceloni, Sevilli, Rayu i Borussiji iz Dortmunda, ukupno 13 pogodaka). Više je puta zabijao u osam za redom, u Manchester Unitedu rekord mu je sedam.

Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United

Super Krama: Krenuo s Lyonom, završio sa Cityjem

A Kramin je niz, nakon ozljedom usporenog početka sezone i samo četiri gola u rujnu i listopadu, počeo 7. studenoga golom Lyonu. Pa su lopte iz mreže redom vadili golmani Augsburga, Španjolske, Engleske, Herthe, Šahtara, Schalkea, Wolfsburga, sada i Manchester Cityja!

S pet golova u Ligi prvaka stigao je Andrej Modrića i Klasnića, a pet u jednoj sezoni elitnog natjecanja uspjeli su od Hrvata zabiti samo Mandžukić (za Atletico), Olić (Bayern), Pršo (Monaco), Klasnić (Werder) i Bokšić (Marseille)! Idemo dalje: na listi strijelaca Lige prvaka ove sezone ispred su samo Lewandowski (8) i Messi (6), uz njega Neymar, Dybala i Džeko, a ispod Ronaldo, Mbappé, Icardi, Kane...

Nisu mu blizu ni Neymar i Suarez

Ma svi ti napadački asovi današnjice nisu mu blizu po njegovom nizu! Neymar je zabijao u najviše sedam uzastopnih utakmica, kao i Lewandowski, te Aguero, još u Atleticu. Icardi, Griezmann i Kane nisu ni toliko, Aubameyang pamti osam uzastopnih susreta u kojima je bio strijelac igrajući za Borussiju Dortmund. Jamie Vardy je u sezoni kada je Leicester senzacionalno postao prvak Engleske, zabio je 11 uzastopnih utakmica u prvenstvu, ali mu je savršeni niz prekinula jedna utakmica Liga kupa u listopadu 2015. godine, dok ih je Luis Suarez nanizao deset još u Ajaxu 2008., ali ugurao mu se tu i poraz Urugvaja od Argentine 2-1 u kojem nije zabio. Stoga, Luis - sorry, ispadaš!

Za dva dana Hoffenheimu stiže Borussia (M). Kramin šou ide dalje...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića