Obavijesti

Sport

Komentari 2

Kranjčar: Ovo je noćna mora! Nikad nisam imao težu ozljedu

Kranjčar: Ovo je noćna mora! Nikad nisam imao težu ozljedu
1

Oporavak je dugačak i usamljeni put. Tijekom oporavka imam uspone i padove. Najlakše bi bilo odustati, ali ne želim se predati, rekao je Niko Kranjčar, koji bi mogao biti spreman za iduću sezonu

VIDEO

Pet mjeseci nakon teške ozljede koljena bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar (32) još uvijek je izvan stroja, a prema posljednjim prognozama na travnjak se neće vratiti prije svibnja.

- Ova ozljeda je noćna mora. Bez ikakve sumnje ovo je najteža ozljeda koju sam imao u karijeri. Do sada sam najduže pauzirao oko dva mjeseca, a sada bi pauza mogla potrajati između šest i devet mjeseci - kazao je veznjak Rangersa za klupsku televiziju.

Kranjčar se ozlijedio u listopadu prošle godine na treningu škotskog velikana. Bivšeg kapetana Dinama, ali i bivšeg nogometaša Hajduka iznijeli su s travnjaka na nosilima, a pretrpio je tešku ozljedu prednjeg križnog ligamenta.

- Oporavak je dugačak i usamljeni put. Tijekom oporavka imam uspone i padove. Najlakše bi bilo odustati, ali ne želim se predati. Uvijek postoji glas u glavi kojim vam govori da izdržite, ali nije lako - kazao je Kranjčar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Priznao je kako mu odluku da izdrži olakšava podršku koju mu pruža djevojka, obitelj i prijatelji.

- Postoje dani kada je teško gledati utakmice, poželiš zaigrati. Ova ozljeda je frustrirajuća, ali imam dovoljno motivacije da izdržim. Moram biti strpljiv. Trenutačno prolazim rehabilitaciju i radim neke vježbe. Bitno je posve se oporaviti prije nego što počnem raditi najteže vježbe - kazao je bivši veznjak Tottenhama, Portsmoutha, Queens Park Rangersa, kijevskog Dynama i New York Cosmosa.

Kranjčar je Rangers stigao u lipnju prošle godine potpisavši ugovor na dvije sezone. Niko je otkrio kako je njegov cilj biti maksimalno spreman do početka iduće sezone.

- Uskoro dolazi svibanj, nadam se kako ću se uskoro pridružiti dečkima i onda odraditi kvalitetnu sezonu - kazao je Kranjčar koji je u dresu hrvatske reprezentacije sakupio 81 nastup i postigao 16 pogodaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića