Obavijesti

Sport

Komentari 13

Krasimir Balakov nema milosti: Kilogram viška - plati 1000 €

Krasimir Balakov nema milosti: Kilogram viška - plati 1000 €
1

Dozvoljeno je odstupanje od dva kilograma, sve preko toga... Sto grama - sto eura, kilogram - 1000 eura, otkrio nam je Balakov ''cjenik'' za one koji su se "zapustili"...

VIDEO

Prije nego li su igrači Hajduka istrčali na prvi trening, morali su stati na vagu. Pod budnim okom dr. Ivančeva te pomoćnih trenera Grueva i Arsova, pažljivo su izvagani, jer je uoči zimske stanke Balakov najavio oštre kazne za one koji se opuste.

- Dozvoljeno je odstupanje od dva kilograma, sve preko toga se sankcionira. Sto grama – sto eura, kilogram – tisuću eura - otkrio nam je Balakov ''cjenik'' za one koji su blagdane proveli za stolom.

- Što se čudite, pa znate li vi pošto je meso danas – nasmijao se trener bijelih, koji je na koncu bio zadovoljan rezultatima vaganja.

Čini se kako su njegoveu prijetnju igrači shvatili ozbiljno, jer su svi bili u okviru dozvoljenog odstupanja. Štoviše, mladi Antonio Milić i Ivan Vuković drastično su mršaviji. Milić zbog bolesti, a Vuković jer ga je Balakov uoči pauze posebno upozorio da mora skinuti 5-6 kilograma viška.

- Morao sam, što da radim kad je trener naredio – nasmijao se Crnogorac i dodao:

- Zbog ozljede sam na jesen manje trenirao i igrao i tako nakupio koji kilogram viška. I sam sam se osjetio težim nego što treba, no sad je opet sve u redu. Radio sam u pauzi, pazio na kilažu, da što spremniji dočekam pripreme i opravdam očekivanja.

Prvo vaganje svi su uspješno prošli, no Balakov ništa ne prepušta slučaju. Naručio je novu, prijenosnu vagu, koju će ponijeti na pripreme u Tursku. Jednom tjedno igrači će morati na vagu, a svako odstupanje od idealne težine će se sankcionirati. Jedno pivo poslije večere je dozvoljeno, kao i sladoled, no slatkišima, čipsevima, gaziranom piću je odzvonilo.

Sličan režim uveo je u Monacu i Didier Deschamps, o čemu svjedoči izjava bivšeg reprezentativca Dade Prše.

- Kazne su bile žestoke, sjećam se da je najveći problema imao Gael Givet, koji je subotom i nedjeljom preskakao večere, mučio se, živio na kruhu, salati i vodi, samo kako bi u ponedjeljak ujutro bio lakši na vagi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani