Obavijesti

Sport

Komentari 4

Kreće Liga prvaka: Barcelona udara kao Ali!

Kreće Liga prvaka: Barcelona udara kao Ali!
3

Liga prvaka je jedino natjecanje gdje Inter navija za Juve i Milan, Reala ne bole toliko uspjesi Barce, Alex Ferguson hvali Chelsea...

VIDEO

Za igrače 32 kluba iz 15 zemalja počinje, kako mnogi od njih kažu, ono što sanjaju cijeli život. Prilika da se natječu s najboljima. Krug po krug većina će, u zahtjevnim ispitima umijeća, vještina i snage - pasti. Moskva i finale postat će realnost za dva kluba, pokal - za jedan.
- Favoriti? Barcelona je nepredvidljivija od Muhammada Alija u najboljim danima. Kruže kao leptiri, a Henry, Messi i Ronaldinho ubadaju kao ose - rekao je kolega Richard Clare iz magazina Lige prvaka. Aktualni prvak Milan ima Kaku, igrača koji je “krunu” najboljeg preoteo Ronaldinhu, Manchester United Cristiana Ronalda, Real najboljeg strijelca Lige prvaka Raula, Roma Tottija, koji je nakon prošlogodišnje blamaže i poraza 7-1 od Manchestera rekao:
- Da mogu nešto vratiti u karijeri, vratio bih se uoči te utakmice i - ostao doma. Porazi u Ligi prvaka najviše bole.
Prve minute u Ligi prvaka upisat će i Eduardo da Silva.
- Oduvijek sam želio igrati u Ligi prvaka. Kad već nisam s Dinamom, imam priliku s Arsenalom - rekao je Eduardo. Najbolju ocjenu važnosti ovoga natjecanja dao je Paolo Maldini, branič Milana, koji je nastupio u osam finala. - Lige prvaka nikad se ne mogu zasititi, svatko tko misli drugačije, tu mu nije mjesto.


LIGA GDJE NAJVEĆI RIVALI NAVIJAJU JEDNI ZA DRUGE
Španjolci misle da igraju najljepši nogomet na svijetu, Englezi su uvjereni da su to oni, a Talijani ne tvrde da igraju najljepše, ali svakako da jedino njihov nogomet u konačnici donosi rezultat. I onda kad Manchester “pregazi” Romu, umjesto tradicionalne netrpeljivosti velike engleske četvorke, slušamo hvalospjeve Mourinha, Wengera i Beniteza. A kad u polufinalu Milan izbaci isti taj Manchester, predsjednik Intera Massimo Moratti ne štedi komplimente na račun najvećeg rivala. Prilično nestvarno za klubove kojima je u domaćim prvenstvima njihova pobjeda gotovo jednako bitna kao i poraz najvećih rivala. I ako već ne mogu oni odnijeti ono najbitnije, golemi novac neka barem uzme netko od  “naših”. I tako svake godine, uključujući ovu koja počinje danas.
Manchester i Barca opet igraju najljepše i vjeruju da će ih napad dovesti do kraja, Real i Chelsea nisu na toj razini, ali vjeruju da je ovo njihova godina. Milan je uvijek Milan...  

FAVORITI ZA NASLOV
AC MILAN: Dida - Oddo, Nesta, Maldini, Jankulovski - Gattuso, Pirlo, Seedorf - Kaka - Ronaldo, Inzaghi.
MANCHESTER UTD.: Van der Sar - Neville, Ferdinand, Vidić, Evra - Ronaldo, Scholes, Hargreaves, Giggs - Tevez, Rooney.
LIVERPOOL: Reina - Finnan, Carragher, Agger, Arbeola - Pennant, Mascherano, Gerrard, Alonso - Kuyt, Torres.
BARCELONA: Valdes - Zambrotta - Puyol, Milito, Abidal - Xavi, Toure, Iniseta - Messi, Henry, Ronaldinho.
REAL MADRID: Casillas - Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze - Robben, Diarra, Sneijder, Robinho - Raul, van Nistelrooy.

HRVATI U LIGI PRVAKA
IVAN RAKITIĆ je golom protiv Bayerna najavio da je ispred njega dobra sezona. EDUARDO je u pretkolu Lige prvaka već je zabio jedan gol, češkoj Sparti, i Wenger je rekao da na njega najozbiljnije računa. DARIJA ŠIMIĆA čeka ga teška borba s Maldinijem i Nestom kako bi ugrabio minute u Ligi prvaka. DARIJO SRNA već je dvaput osjetio slast Lige prvaka, jedan je od važnijih igrača Šahtara. Olympiacos je doveo iskusnog Nikopolidisa i TOMO BUTINA će teško do koje minute. JURICA VRANJEŠ se standardizirao u momčadi koja je izbacila Dinamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani