Obavijesti

Sport

Komentari 49

Krenuo PlanetSport: LP iduće tri godine na Vip i B.net TV-u

Krenuo PlanetSport: LP iduće tri godine na Vip i B.net TV-u
1

Na Vip i B.net TV-u počelo je emitiranje PlanetSport programa na kojima će gledatelji iduće tri sezone uživo moći gledati nogometnu Ligu prvaka

VIDEO

Vipnet je počeo s emitiranjem programa na kojima ćemo u iduće tri sezone pratiti utakmice najgledanijeg sportskog natjecanja na svijetu. Korisnicima je od danas na raspolaganju 5 PlanetSport programa koji će svakog utorka i srijede uživo emitirati srazove najvećih europskih klubova u terminima u 18:55 i 21 sat. PlanetSport paket programa sa svim utakmicama Lige prvaka, korisnicima je dostupan već od 45 kuna mjesečne naknade. PlanetSport 1 i 2 programi će biti emitirani neprestano, dok će PlanetSport 3, 4 i 5 programi biti aktivni utorkom i srijedom na dan odigravanja utakmica.

PlanetSport paket

Novi paket će uz 5 PlanetSport programa sadržavati i 8 sportskih kanala (Sportskool, Motors TV, Extreme Sports, Nautical channel, SK Golf, Body in Balance, Lov i Ribolov, Auto Motor und Sport) kao i 2 kanala za odrasle (Hustler TV (HD), Private TV). Sve do 1. listopada ove godine, korisnici su oslobođeni plaćanja mjesečne naknade za korištenje PlanetSport programskog paketa.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vipnet otkupio prava za Ligu prvaka do 2021. godine

Vipnet je prava otkupio za sezone 2018/2019, 2019/2020 i 2020/2021. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti. Podsjetimo, Vipnet ima prava na sve utakmice uživo utorkom i sve utakmice uživo srijedom (osim jedne koju prvo odabire javna televizija). Prijenosi utakmica uživo počinju u kolovozu s posljednjom kvalifikacijskom rundom, nastavljaju se s prijenosima grupne te knockout faze. U okviru ugovora, Vipnet je otkupio prava na arhivske utakmice Lige prvaka. Osim arhive, Vipnet je nositelj prava i za otprilike 200 sati dodatnog sadržaja Lige prvaka poput sažetaka, magazina i sl.

UEFA Liga prvaka dostupna na svim Vipnetovim TV platformama

Utakmice Lige prvaka bit će dostupne na svim Vip i B.net TV platformama u svim dijelovima Republike Hrvatske. To konkretno znači da će korisnici Ligu prvaka moći pratiti u HD kvaliteti preko vlastite Vipnetove optičke mreže koja je dostupna u više od 480 tisuća kućanstava u Hrvatskoj. Pored toga, najgledanije sportsko natjecanje bit će dostupno u HD kvaliteti na Vip satelitskoj televiziji te na IPTV-u, odnosno na bakrenoj infrastrukturi.

Vip TV – najbogatija sportska ponuda na tržištu

Osim utakmica Lige prvaka koje su korisnicima nesumnjivo jedan od ključnih razloga za odabir TV providera, Vipnet već danas nudi najbogatiju sportsku ponudu na tržištu. Dokaz tome je i više od 120 programa u Osnovnom paketu, što je 25 više nego kod glavnog konkurenta. Premium sportski sadržaj koji se emitira na kanalima Sport klub 1 i Sport Klub 3 u Vipnetu je dostupan već u Osnovnom paketu, a Prošireni paket sadrži više od 25 HD kanala koje glavni konkurent naplaćuje u okviru zasebnog paketa s HD sadržajem. Vipnet na hrvatskom tržištu ima ekskluzivu i za esport sadržaj koji je također dostupan u Osnovnom paketu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida