Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Krilo 'kauboja' seli u Skoplje: Ivan Čupić potpisuje za Vardar

None Foto: ANTONIO BRONIC

Vardar ima ambicije napredovati što je dalje moguće i uvijek želi imati igrače koji mu mogu pomoći u postizanju tog cilja. Vjerujemo da će se Ivan brzo uklopiti u našu momčad, smatraju u Vardaru

Desno krilo naše rukometne reprezentacije Ivan Čupić (30), postaje novi igrač makedonskog Vardara. Čeka ga četverogodišnji ugovor, a u Skoplje stiže iz Poljske. Naime, Ivan je prethodne sezone postao poljski i europski prvak u dresu Kielcea uz doprinos od 67 golova.

- Drago nam je što ćemo u našim redovima imati igrača koji je bio europski prvak i koji poznaje taj osjećaj. Vardar ima ambicije napredovati što je dalje moguće i uvijek želi imati igrače koji mu mogu pomoći u postizanju tog cilja. Vjerujemo da će se Ivan brzo uklopiti u našu momčad - rekao je Davor Viana, predsjednik Uprave Vardara.

U Makedoniji neće biti usamljen jer tamo su već naši rukometaši Igor Karačić i Luka Cindrić.

Ivanu je ovo sedmi klub u karijeri poslije Metkovića, Medvešćaka, Octavije Vigo, Gorenje, Rhein-Neckar Lowena i Kielcea.

Tema: Olimpijske igre Rio de Janeiro 2016.

Komentari (8)
  • mislim da je ćupkovo vrijeme lagano u zalasku

    15. 8. 2016,   23:13
  • Hrv treba izgubit veceras pa ic na brazil, a polufinale na njemacku ili katar. Na drugoj strani ostaju francuzi protiv poljaka i slovenci protiv danaca

    15. 8. 2016,   23:30