Obavijesti

Sport

Komentari 4

Krilo za kojim će svi poludjeti: Bio bi pojačanje za sve u LP-u

Krilo za kojim će svi poludjeti: Bio bi pojačanje za sve u LP-u
1

Vidio sam kako zna igrati obranu, kako je motiviran, kako trenira, kako se odnosi prema radu... Jako mi je drago da ga imamo u momčadi, nahvalio je Davida Mandića kapetan Zlatko Horvat...

VIDEO

David je pokazao kakvo je pojačanje za nas, a bio bi pojačanje za bilo koju momčad u Ligi prvaka. To vam mogu sa sigurnošću reći jer sam vidio što taj dečko može, rekao je nakon velike pobjede u Flensburgu Zlatko Horvat.

Kapetan je ponovno odigrao sjajnu utakmicu, zabio sedam golova, igrao i na desnom vanjskom kad je trebalo, vukao kontru i polukontru, no apsolutna zvijezda pobjede u Njemačkoj bio je njegov kolega s druge strane - David Mandić (21).

Mladi hrvatski reprezentativac zabio je osam komada (sve iz igre, uz samo jedan promašaj) jednom od najboljih golmanskih dvojaca u Bundesligi (Burić - Bergerud), ali i obranom potpuno izludio desne vanjske Flensburga. David je krilo kakvih u svijetu jednostavno nema. Moćan u obrani, brz, snažan, siguran u napadu i samo je pitanje vremena kad će europski velikani poludjeti za njim.

- Vidio sam kako zna igrati obranu, kako je motiviran, kako trenira, kako se odnosi prema radu, sve pozitivno o njemu... Bit će sigurno još njegovih dobrih utakmica, drago mi je da je u našoj momčadi - kaže iskusni Zlatko Horvat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Kakva senzacija! Zagreb srušio njemačkog diva u Flensburgu
Kakva senzacija! Zagreb srušio njemačkog diva u Flensburgu

David je ljetos stigao iz Ljubuškog i odmah dominantno zauzeo svoje mjesto na lijevom krilu iako je tamo i odlični Valentino Ravnić. Lino mjesecima već ponavlja da će u Zagrebu pokušati pripremati igrače za reprezentaciju, želi imati na oku neke 'klince' od kojih će u budućnosti napraviti igrače za velike medalje, a upravo je Mandić najbolji primjer toga. Jer kad ovakav pomlađeni Zagreb po prvi put u povijesti pobijedi u Flensburgu, onda se doista s razlogom imamo pravo nadati da bi sezona pred nama mogla biti doista lijepa bez obzira što ćemo zasigurno gledati i poneki kiks, pad, neuspjeh...

- Ma ja sam presretan pobjedom, ovo mi je prvi put da sam dobio u Flensburgu. Znamo što smo propustili protiv Szegeda i mislim da je to bio okidač da sami sebi pokažemo što možemo. Ovdje smo držali nivo igre tijekom cijele utakmice i to je glavni razlog pobjede. Vratili smo izgubljeno protiv Szegeda. Sezona je počela dobro, pokazali smo našu snagu i moramo ovako nastaviti - kaže Horvat te secira pobjedu i ističe još jednog junaka:

- Jako smo dobro igrali u prvom poluvremenu, no falila nam je mala podrška golmana. Uvijek su bili tu negdje na tim loptama, no nisu imali sreće. No vratilo se Kastelicu u drugom poluvremenu, branio je i što je i što nije trebalo.

Urh je u prvom poluvremenu bio neprepoznatljiv, a bez njegovih obrana Zagreb je na poluvrijeme otišao sa 16-16. No kad se Kastelic razbudio u drugom dijelu, sve je bilo puno lakše. Utakmicu je završio s 12 obrana i potpuno zasjenio Bergeruda (9 obrana). Sjajnu utakmicu odigrao je i Ivan Sršen. Desni vanjski na posudbi iz Nexea zabio je sedam golova iz osam udaraca, a kad smo već kod novih igrača Zagreba u lijepom se svjetlu predstavio i srednji vanjski Arber Qerimi. Zabio je četiri gola, imao šest asistencija i prilično ubrzao napad Zagreb.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu