Obavijesti

Sport

Komentari 21

Kritizirao Kovača, a sad mu se naklonio: 'Niko, nevjerojatno!'

Kritizirao Kovača, a sad mu se naklonio: 'Niko, nevjerojatno!'
1

Igrači Bayerna proslavili su na večeri veliku pobjedu od 7-2 protiv Tottenhama. Ovacije suigrača dobio je četverostruki strijelac Serge Gnabry, a direktor Rummenigge je pohvalio Kovača i njegove dečke

VIDEO

Slika večeri Lige prvaka, a na semaforu 2-7. Za Bayern protiv europskog doprvaka Tottenhama. Niko Kovač u utorak navečer je ispisao povijest sa svojom ekipom. Sedam komada završilo je u mreži Spursa, a čak četiri je zabio Serge Gnabry. Ni više ni manje nego bivši igrač Arsenala, velikog gradskog rivala Spursa.

Nakon velike fešte na stadionu u Londonu, Bayern je proslavio veliku pobjedu i na večeri u hotelu. Velike ovacije suigrača dobio je upravo Gnabry, a onda je u ruke uzeo mikrofon izvršni direktor kluba Karla-Heinz Rummenigge i oduševio govorom.

Pokretanje videa...

03:57

- Ispisali smo povijest! Pa to je nevjerojatno što smo mi danas ovdje doživjeli. Uživajmo zajedno u večeri, ne događa se često da se pobjeđuje 7-2 u Ligi prvaka, i to kod protivnika iz Premier lige na njegovu veličanstvenom stadionu. Velik stadion, velika utakmica, velik dan, povijesni za Bayern - pričao je Rummenigge pred oduševljenim suradnicima, stručnim stožerom i igračima bavarskog velikana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo je Rummenigge prije nekoliko mjeseci, krajem prošle sezone javno prozivao Kovača. Srećom za Niku, tada je na njegovu stranu stao predsjednik kluba Uli Hoeness.

- Ne postoji garancija za posao na klupi Bayerna. Nitko nema garanciju. Zašto? Svi se moraju dokazati, svi moraju pokazati što znaju i isporučiti rezultat. To je princip Bayerna. Svi moraju biti sposobni podnijeti veliki pritisak jer tko to ne može, u krivom je klubu - rekao je u travnju Rummenigge i dodao:

- Ono što se događalo u listopadu i studenom bilo je samoubojstvo. Trener je rotirao cijelo vrijeme. Uvijek možete malo rotirati, ali ako previše to radite, struktura više nije održiva.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet