Obavijesti

Sport

Komentari 7

Kvržić odlazi kod Prosinečkog, a Lepinjica bi mogao u Chelsea

Kvržić odlazi kod Prosinečkog, a Lepinjica bi mogao u Chelsea
7

Najskuplji klupski 'eksponat' Ivan Lepinjica u ozbiljnom je fokusu velikog Chelseaja, a kako više nije (kao kod Bišćana) stožerni igrač Rijekine veze, mogao bi otići... Za cca. 5 milijuna eura

VIDEO

Nogometaši Rijeke počeli su zimske pripreme. Na prvu prozivku na Rujevici treneru Simonu Rožmanu (36) javilo se 26 igrača premda je teško očekivati da će sa istim popisom startati u drugi dio HNL sezone.

Pokretanje videa...

Rijeka, prvi dan zimskih priprema 02:34

Zoran Kvržić (31) je, kako potvrđuje i pomoćnik sportskog direktora Ivan Mance (36), na korak od prelaska u turski Kayserispor u koji se nedavno vratio hrvatski nogometni spomenik Robert Prosinečki (50) da klub digne sa zadnjeg mjesta Prve lige i spasi od ispadanja.

Najskuplji klupski 'eksponat', Ivan Lepinjica (20), u ozbiljnom je fokusu velikog Chelseaja, a kako od Rožmanovog dolaska više nije (kao kod Bišćana) stožerni igrač Rijekinog veznog reda, odlazak je lako moguć. Za cca. 5 milijuna eura.

- S Kvržićem imamo džentlmenski dogovor da ćemo ga pustiti ako dođe prava ponuda i njegov je transfer dosta blizu realizacije. Dovest ćemo stopera, a to bi mogli riješiti već ovaj tjedan, želimo konkurenciju Escovalu i Velkovskom. Na lijevom beku ozbiljno računamo na Hrvoja Smolčića, ali... I tu želimo zaoštriti konkurenciju - objasnio je Mance.

Dakle stoper i lijevi bek. I tu priča staje što se pojačanja tiče?

- Ako bude odlazaka onda ćemo i dovoditi nove igrače - rekao je Mance.

Sa Olimpijom na Rujevici

Ovi su igrači u ponedjeljak započeli pripreme: Gorgon, Prskalo, Čolak, Iglesias, Velkovski, Nwolokor, Pavičić, Braut, Andrijašević, H.Smolčić, Lepinjica, Tomečak, Pandur, Puljić, Čeliković, Escoval, Capan, Vuk, Babić, Acosty, Raspopović, Galešić, Bilić, Murić, Lončar i Halilović.

- Vidim u igračima veliku želju i pravu energiju. Svi smo se odmorili i jedva smo čekali da se opet nađemo. Malo ćemo promijeniti trenažni proces, a s obzirom na želju i energiju koju vidim kod igrača vjerujem da nas čeka proljeće puno dobrih rezultata - rekao je šef struke Simon Rožman.

Bijeli su do ponedjeljka na Kvarneru, a onda na četiri dana (13.-17.01.) idu u Umag i to će ponoviti od 20.-24. siječnja. U Umagu će odigrati i tri pripremne utakmice (bez navijača): 15.01. sa FC Slovacko, 17.01. sa mađarskim Budafoki MTE te 22.01. sa kranjskim Triglavom.

Za javnost otvorena bit će 'generalka' pred nastavak HNL-sezone: 25. siječnja od 15 sati na Rujevici sa - ljubljanskom Olimpijom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

22:41
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica