Obavijesti

Sport

Komentari 12

Kyrgios napravio novi skandal: ATP je nazvao korumpiranim

Kyrgios napravio novi skandal: ATP je nazvao korumpiranim
1

Kada je prespavao i valjda shvatio da je rekao javno nešto što nije smio i što je trebao zadržati za sebe, pogotovo s takvim pedigreom koji ima, Kyrgios je malo promijenio ploču

VIDEO

Nick Kyrgios u tri je seta prošao Stevea Johnsona u prvom kolu US Opena. Iako mu je Amerikanac u jednom trenutku tijekom promjene strana u drugom setu u prolasku rekao da se "prestane zaje*avati i počne igrati tenis", nije bilo drame ni pretjeranih Australčevih eskapada tijekom meča, osim što se nakon pobjede obrisao ručnikom između nogu, ispod pazuha i još ispuhao nos u njega pa ga bacio publici. I umjesto da se konačno priča isključivo o njegovom tenisu, sve je preraslo u novi njegov skandalozan istup.

Novinari su ga pitali za mišljenje o velikoj novčanoj kazni koju je zaradio zbog užasnog ponašanja u Cincinnatiju tijekom meča s Karenom Hačanovim zbog kojeg je ostao bez 113 tisuća dolara, a on je prilično hladno konstatirao da je ATP organizacija u kojoj ima - korupcije.

- ATP je prilično korumpiran u svakom slučaju - rekao je.

- Uopće me nije uznemirila ta kazna. Kažnjen sam sa 113 tisuća dolara, za što?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugi nisu sankcionirani

Novinar je potom tražio da Kyrgios dodatno objasni što je točno mislio pod pridjevom korumpiran. Tu je već ostao bez pravih riječi.

- Zašto uopće govorimo o nečemu što se dogodilo prije tri tjedna kad sam upravo razbio nekoga u prvom kolu US Opena? Jeste li vi ikad psovali nekoga? Samo vam postavljam pitanje.

Kada je prespavao i valjda shvatio da je rekao javno nešto što nije smio i što je trebao zadržati za sebe, pogotovo s takvim pedigreom koji ima, Kyrgios je malo promijenio ploču.

- Moj izbor riječi nije bio ispravan, a samo sam želio ukazati na dvostruke standarde prema različitim sportašima. Znam da je moje ponašanje ponekad percipirano kao kontroverzno i da mi je donosilo nevolje, ali htio bih da bude jasno da mnogi drugi tenisači čine iste prijestupe koji nikada nisu sankcionirani. To će i dalje biti stvar s kojom ne mogu složiti. Ja nikako nisam savršen, ali želim da Tourom vlada poštenje.

Što god on htio, Tour je i nakon novčane kazne razmatrao nove. Nakon ovih riječi Kyrgios je toj organizaciji samo dao dodatan povod da ga pošalje na višemjesečno hlađenje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta