Obavijesti

Sport

Komentari 4

Kyrgios se ludirao pa priznao: 'Imao sam psihičke probleme'

Kyrgios se ludirao pa priznao: 'Imao sam psihičke probleme'
1

Nisam u posljednje vrijeme baš puno igrao tenis, imao sam neke psihičke probleme, ali presretan sam pobjedom. Igrao sam jako dobro, rekao je Nick Kyrgios nakon prolaska u osminu finala Washingtona...

VIDEO

Ne prođe ni jedan meč, a da Nick Kyrgios ne bude priča dana. Ni ne sjećamo se kada smo zadnji put pričali isključivo o njegovim teniskim sposobnostima, koje su zaista na visokoj razini, a da u to nije uključeno neko divljanje na terenu. On očito bez toga ne može.

Australac je pobijedio Gillesa Simona i prošao u osminu finala Washingtona. I ovaj put je odigrao sjajan meč s 24 asa, ali opet je stigao red i na one stvari stvari koje nemaju veze s ovom predivnom igrom.

FILE PHOTO: Tennis - Australian Open - First Round

Kyrgios je u drugom setu izgubio servis, a onda je poludio. Mlatio je reketom nekoliko puta po terenu, a onda ga dao malom navijaču kao uspomenu na još jedan ludi meč u režiji Kyrgiosa. No ni to nije bilo sve. Simon je na meč lopti napravio duplu, Kyrgios je tražio pregled poena, no sudac ga nije čuo i Francuz je dobio poen na što je Australac poludio. Nakon što je pobijedio rekao je sucu da je 'krumpir s nogama i rukama' i odbio se rukovati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Nakon što se ohladio i pribrao, otišao je na presicu i ispalio:

- Nisam u posljednje vrijeme baš puno igrao tenis, imao sam neke psihičke probleme, ali presretan sam pobjedom. Igrao sam jako dobro i zadovoljan sam tenisom koji sam pružio - rekao je Australac.

Mnogi tenisači savjetovali su mu još ranije da potraži stručnu pomoć jer je njegovo ponašanje na terenu u posljednje vrijeme bilo nedopustivo, a čini se da je riješio te psihičke probleme koji su ga mučili duže vrijeme. 

Wimbledon 2019 - Day Four - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Da je puno ozbiljniji, pa on bi bez problema bio na vrhu, komentari su koje često čujemo u vezi njega. Nekima je zabavan i fora, a nekima je sramota za tenis. Kako god bilo, bez njega bi nam sigurno bilo jako dosadno.

No to da se mora malo upristojiti, to je sigurno. Njegovo ponašanje nekada se zna pretvoriti u festival vulgarizma i ne biranja oružja kako naštetit protivniku i sucu, a ponekad se zna samo pokupiti i napustiti teren.

Ovaj put je bio blaži nego što je inače znao biti, no nadamo se da su psihički problemi iza njega i da će napokon početi igrati ozbiljniji tenis i doći tamo gdje zaslužuje biti talentom. A to je sam teniski vrh.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram