Obavijesti

Sport

Komentari 49

L'Équipe otkrio finaliste Zlatne lopte: Modrić protiv Francuza!

L'Équipe otkrio finaliste Zlatne lopte: Modrić protiv Francuza!
1

Ugledni L'Équipe je u ponedjeljak objavio i službeni video kao najavu za najiščekivaniju sportsku gala večer i tako nam vjerojatno otkrio i tri finalista za glavnu nagradu - Modrića, Varanea i Mbappéa

VIDEO

S nestrpljenjem se iščekuje 3. prosinac kada Luka Modrić ima priliku zaokružiti fantastičnu nogometnu godinu za Hrvatsku, prekinuti dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda i postati prvi Hrvat koji je osvojio Zlatnu loptu.

Ugledni L'Équipe je u ponedjeljak objavio i službeni video kao najavu za najiščekivaniju sportsku gala večer i tako nam vjerojatno otkrio i tri finalista za glavnu nagradu. Na njihovom službenom kanalu ekskluzivno će se uživo moći pratiti prijenos dodjele nagrada.

Kylian Mbappé, Raphael Varane i Luka Modrić su, sudeći prema redoslijedu pojavljivanja i prostora kojeg su dobili, finalisti Zlatne lopte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Video počinje prikazom Cristiana Ronalda, posljednjeg osvajača Zlatne lopte, onda se pojavljuju Mbappé i Varane koji slave osvajanje Svjetskog prvenstva, a potom i Luka Modrić koji ljubi trofej Lige prvaka osvojen s Real Madridom.

Zatim slijedi rez pa kreće glazba Ballon d'Ora tijekom koje se ubrzano izmjenjuju sekvence ostalih kandidata - Salaha, Ronalda, Messija, Neymara, Pogbe, Griezmanna, Kante, Hazarda pa ponovno i Mbappéa, Varanea i Modrića.

Glasovi novinara koji su sudjelovali u izboru najboljeg igrača svijeta su zaključeni 10. studenog, a ubrzo se u francuskim medijima pojavila informacija kako Modrić, nakon polovice prebrojenih glasova, vodi u poretku ispred Varanea i Mbappéa.

Ako osvoji i Zlatnu loptu koju dodjeljuje France Football, hrvatski kapetan će kompletirati hat-trick velikih nagrada jer je ove godine već proglašavan najboljim u izborima Uefe i Fife.

Podsjetimo, kriteriji prema kojima je 200 novinara iz cijeloga svijeta birao dobitnika Zlatne lopte su:

  • Pojedinačne i momčadske izvedbe (titule) u godini
  • Igračka klasa (talent i fair play)
  • Cijela karijera
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića