Obavijesti

Sport

Komentari 8

'La Rioja je ozbiljna, no bio je i Kiel pa znamo kako je prošao'

'La Rioja je ozbiljna, no bio je i Kiel pa znamo kako je prošao'
1

Ako bude trebalo ostavit ćemo srce, ali i život na parketu da dobijemo ovu utakmicu, najavio je utakmicu s La Riojom u subotu (18 sati) trener Zagreba Veselin Vujović

VIDEO

Bilo bi dobro da se konačno izabere izbornik pa da počnemo raditi. Zadnjih 15 dana piše se i priča samo o tome, a pred nama je jedna vrlo ozbiljna utakmica s La Riojom, a čini mi se da interes nije dovoljno dobar, požalio se Veselin Vujović.

Zagrebov trener najavio je nastavak sezone u Ligi prvaka. U Areni će u subotu u 18 sati dočekati La Rioju.

- Malo nezgodan trenutak, ozljeđen je odavno Pavlović, pridružio mu se Obranović, a gripu je dobio i Tonči Valčić. Ne kukam, to navodim samo kao informaciju. Da kukam, to bi značilo da ne vjerujem u one koji su ovdje, a u njih uvijek vjerujem. Učinit ćemo sve da dobijemo tu utakmicu.

Pobjeda bi značila treće mjesto u skupini i lakšeg protivnika u osmini finala Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Protiv La Rioje smo odigrali jako dobru utakmicu u Španjolskoj, mogli smo izvući i više, no tijesno smo izgubili. Na temelju te utakmice možemo biti optimistični, ali protivnik nam je jako dobar. Neki dan su zabili Guadalajari 40 golova, dolaze u Zagreb dva dana prije utakmice, a to znači da su vrlo ozbiljni. No tako su razmišljali i ovi iz Kiela i PSG-a pa su prošli kako su prošli. Tako će proći i ovi.

Zagreb je nakon osam kola treći u skupini A s jednim bodom prednosti ispred Španjolaca.

- Moja momčad je dobro raspoložena, u dobroj formi, iako nismo previše bili skupa u posljednjem razdoblju. Ne treba ni isticati da imamo velik motiv pokazati što možemo, napredujemo korak po korak. Ako bude trebalo ostavit ćemo srce, ali i život na parketu da dobijemo ovu utakmicu.

Jedan od onih koje Vujović nije imao na raspolaganju tijekom SP-a bio je Luka Stepančić. No Luka se vratio zdrav, a protiv Vardara je pokazao i da je u formi.

- Malo ljudi je uopće znalo da smo pobijedili Vardar, a takvog protivnika se ne pobjeđuje baš svaki dan - podsjeća Stepančić.

U Španjolskoj je Zagreb imao sve pod kontrolom, igrao odličnu utakmicu, no na kraju se raspao i La Rioja je osvojila bodove. U subotu imaju priliku za revanš, ali i nastavak niza nepobjedivosti u Areni.

- Tamo smo 50 minuta igrali odličnu utakmicu, htjeli smo se pojesti koliko smo ljuti bili što smo propustili, dat ćemo sve od sebe da Arena ostane neosvojena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem