Obavijesti

Sport

Komentari 22

Lacković: Protiv Slovenije bi nam trebalo biti nešto lakše

Lacković: Protiv Slovenije bi nam trebalo biti nešto lakše
1

Blaženko Lacković Islandu je zabio pet golova iz šest pokušaja, no najavljuje da bi protiv Slovenije u srijedu ipak trebali nešto lakše doći do nove pobjede i dva boda

VIDEO

Možda utakmica s Islandom nije bila baš najbolja, ali samo zbog toga jer je bila jako bitna za nas. Očekivanja su velika, a turnir je dug i težak, bili smo u grču jer je prva utakmica na prvenstvo. Možda smo bili malo preblagi u obrani, u napadu smo morali igrati jedan na jedan, ali slomila ih je ta 5-1 obrana i odlični Mirko na golu, rekao je preporođeni Blaženko Lacković.

Hrvatska haubica ponovno je proradila, zabio je pet golova iz šest pokušaja što je za vanjskog igrača u ovako važnoj fantastičan uspjeh. U srijedu nas čeka Slovenija.

- Protiv Slovenije bi trebalo biti lakše, morali bi biti poletniji, agresivniji, brži... Iako, ta utakmica sa Slovenijom će sigurno biti agresivnija i žešća. Oni moraju ići na sve ili ništa jer su izgubili od Norveške, a mi ipak imamo dva boda protiv Islanda - priča Lac.

Slavko Goluža najavljivao je i na pripremama jaki Island, upozoravao je da se neće primijetiti nedostatak njihova najboljeg igrača posljednjih godina Olafura Stefanssona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije bilo lako, ali to smo i očekivali. Oni su puno bolji i agresivniji bez Stefanssona i to su sada pokazali. No mi smo u pravim trenucima odigrali koliko treba, a utakmicu je dobila naša obrana 5-1 koju sam čuvao za kraj utakmice - otkrio je izbornik.

Goluža je najavio novu tešku utakmicu protiv susjeda iz Slovenije.

- Slovenci jako dobro trče, neće biti jednostavna utakmica. Sad ih moramo dobro proučiti i pripremiti se za njih. Imaju dobrog Špilera i Zormana koji su im motori momčadi, na golu je vrlo dobar Škof. Ma, jednostavno moramo biti pravi želimo li nastaviti prema planu.

Manuel Štrlek zabijao je Islanđanima iz nemogućih pozicija. Njegovih osam golova iz osam pokušaja uništili su Gustavssona na golu.

- Znali smo da su Islanđani jako dobri, ali pokazali smo naš poznati pobjednički mentalitet. Mislim da je presudila dužina klupe. Slovenija je, pak, mlada i brza momčad, igraju brz i moderan rukomet i morat ćemo dati sve od sebe da bi ih pobijedili.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu