Obavijesti

Sport

Komentari 25

Lakersi već plaču: Sjajni Zubac brutalno zakucao i 'razbio' koš

Lakersi već plaču: Sjajni Zubac brutalno zakucao i 'razbio' koš
1

Ivica Zubac je protiv Oklahome dao 14 poena, a potez utakmice je njegovo majstorsko zakucavanje pored nemoćnih Stevena Adamsa i Westbrooka. Kritike Lakersa koji su ga razmijenili rastu...

VIDEO

Ide, ide, ide Zubaaac! 

Naš centar iskoristio je odlično svoje minute protiv Oklahome u utakmici u kojoj su noćas LA Clippersi pobijedili Oklahomu 118-110.

Bila je to jedna od najboljih utakmica Ivice Zupca otkako je u NBA ligi, a završio ju je kao treći najbolji strijelac svoje momčadi. U 23 minute je imao 14 poena, sedam skokova, dvije blokade, jednu asistenciju i osvojenu loptu.

A potpuno je oduševio sjajnim zakucavanjem pored nemoćnih Stevena Adamsa Westbrooka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

>>>>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<<<<

Lakersi gube i plaču za našim centrom

Na drugoj strani grada, u Lakersi sada plaču za odličnim hrvatskim centrom kojeg su razmijenili početkom veljače u Los Angeles Clipperse. Prije samo četiri dana su i treći put zaredom izgubili gradski derbi, a Zubac im iz utakmice u utakmice pokazuje koliko su pogriješili kada su ga se odrekli.

Nakon što su razmijenili Zupca, Lakersi su se našli na velikom udaru navijača, a sada se kritikama priključio i poznati sportski novinar američkog ESPN-a, Stephen A. Smith.

- Gdje su šuteri, gdje su skakači? Zamijenite tipa poput 21-godišnjeg Zupca, vještog igrača od 216 centimetara, a pritom i najboljeg izvođača slobodnih bacanja, za nekog tipa po imenu Mike Muscala, koji izgleda kao da ne može igrati bolje od mene, a imam 51 godinu - poručio je Smith. 

Dok Zubac i društvo redaju pobjede, Lakersi nižu katastrofalne rezultate. Od zadnjih deset utakmica, izgubili su osam puta i praktički su se već oprostili od playoffa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu