Obavijesti

Sport

Komentari 106

Lalić: Neću komentirati penal, time se ništa neće promijeniti

Lalić: Neću komentirati penal, time se ništa neće promijeniti
1

U drugom dijelu malo smo se digli, možda smo bili i bolji do penala za Slaven, ali tako se događa. Ne, neću komentirati penal za Slaven, jer ništa time se neće promijeniti, rekao je Hajdukov pomoćnik Lalić

VIDEO

Kako privremeni trener Hajduka Marko Lozo nema trenersku licencu, nije mogao odraditi pressicu poslije poraza Hajduka u Koprivnici od Slaven Belupa (2-1). Tamo se pak našao njegov asistent Vik Lalić.

>>> SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE.

Glavni sudac utakmice Damir Batinić možda je i prestrogo dosudio penal za Slaven Belupo. Start Lorenca Šimića na Mirka Ivanovskog sudac je okarakterizirao kao najstrožu kaznu, međutim, to i nije izgledalo najuvjerljivije.

No, Ivanovski je precizan, poslao je loptu u desni kut Lovre Kalinića koji je ostao na crti 'zamrznut'

- Bit ću iskren, došli smo pobijediti, smanjiti zaostatak od Rijeke i Dinama. Nismo uspjeli. Nismo ni zadovoljni. Ne možemo biti. Napravili smo ogroman broj grešaka. Posebno u prvom dijelu. Bili smo sretni što smo na poluvrijeme otišli sa 1:1. U drugom dijelu malo smo se digli, možda smo bili i bolji do penala za Slaven, ali tako se događa. Ne, neću komentirati penal za Slaven, jer ništa time se neće promijeniti. Sve skupa, nedovoljno za pravi Hajduk - rekao je Lalić.

Tragičar Marko Futacs je, kaže, bio siguran izbor za izvođača penala kojeg je poslao u prečku.

- Zato jer ih je dosad sve izvodio. On ih inače puca, bilo bi glupo da mi mijenjamo, bilo bi to prepotentno od nas, kad je Futacs dosad bio odabran - završio je Lalić.

VIDEO

Domaći strateg Željko Kopić hvali svoju momčad.

- Ovo su one utakmice kad se bacaš na glavu samo da uspiješ i na kraju si presretan jer si uspio! Da, bacali smo se na glavu, bez četvorice, Christensena, Pokrivača, Stevanovića i jutros smo bez Bouadle ostali. Dali smo sve od sebe, apsolutno sve, sa taktičkog aspekta, sa strane mentalne snage, apsolutne čestitke mojim momcima! To nam je pokazatelj da možemo puno i da smo na dobrom putu nakon prvog dijela sezone. Penali? Obje situacije bile su u gusto, neću ih komentirati, bila je gužva, nisam dobro vidio i ne pada mi na pamet komentirati - zaključuje trener Slaven Belupa.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani