Obavijesti

Sport

Komentari 79

Lažeš, Messita: Ma psovao sam u zrak, a ne pomoćnog suca...

Lažeš, Messita: Ma psovao sam u zrak, a ne pomoćnog suca...
1

U 21. stoljeću, kad utakmicu snima jedno 15 kamera, ovakva žalba brzo postaje predmet sprdnje. Naravno, Fifa je odbila Messijevo objašnjenje i udarila mu drastičnu kaznu od četiri utakmice...

VIDEO

Argentinci stižu u Boliviju, na čuveni stadion 'Hernando Siles', smješten na 3600 metara nadmorske visine gdje nisu dobili 12 godina, a šest sati prije utakmice iz Fife stiže pismo uznemirujućeg sadržaja. Leo Messi suspendiran je na četiri utakmice. 

Šok i nevjerica. Taman kad su se vratili, odigrali nekoliko dobrih utakmica, bit će bez najboljeg igrača sve do zadnjeg kola protiv Ekvadora. A tad bi već moglo biti kasno jer Argentina je opasno ugrozila odlazak na SP 2018. godine u Rusiji.

Što je napravio Messi?

Na utakmici protiv Čilea pobijesnio je na jednu odluku pomoćnog suca pa mu je izvrijeđao obitelj. Sudac je to sve stoički podnio, čak ga je pokušao smiriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali Messi je nastavio u sramotnom tonu, odvratno i na osobnoj razini vrijeđavši čovjeka koji to više nije mogao trpjeti. Otišao je glavnom sucu i prijavio Messija.

POGLEDAJTE VIDEO

 

'Ma to sam rekao u zrak'

Umjesto da prihvati posljedice onoga što je učinio, Messi šalje žalbu u kojoj navodi kako je psovao zrak. 

- Moje riječi nisu bile upućene pomoćnom sucu. To sam samo rekao onako, u zrak - stajalo je u pismu žalbe, prenosi argentinski La Nacion.

U 21. stoljeću, kad utakmicu snima jedno 15 kamera, ovakva žalba brzo postaje predmet sprdnje. Jer svi su jako dobro vidjeli što je Messi napravio.

Ako ste propustili...

 

Pojavile su se i teorije zavjere kako je ova Fifina suspenzija kazna za to što se Messi nije pojavio na Zlatnoj lopti, znajući da će ona pripasti Cristianu Ronaldu.

E sad, ova praksa kažnjavanja je odlična.

Nogometnim zvijezdama mora se dati do znanja da nisu s neba pali, da ih prate milijuni djece kojima su uzor i da ne mogu samo tako psovati majku sucima bez posljedica. Samo je pitanje hoće li se Fifa držati svog kriterija i za ostale igrače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz