Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

LeBron: Golden State je i dalje najveći favorit za titulu prvaka

None Foto: Jaime Valdez

Postoji puno kandidata, ali samo jedan prvak i to su Golden State Warriorsi. Oni su momčad koju sada svi žele srušiti s trona, rekao je LeBron James

Najveća košarkaška zvijezda današnjice i novi član Los Angeles Lakersa LeBron James (33) poručio je uoči početka nove sezone kako postoji najmanje šest kandidata za naslov prvaka, ali samo jedan prvak i to Golden State Warriorsi.

- Postoji puno kandidata, ali samo jedan prvak i to su Golden State Warriorsi. Oni su momčad koju sada svi žele srušiti s trona - kazao je James koji je u srpnju prešao u redove Lakersa.

James je za Lakerse potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 154 milijuna dolara i prvi put će u karijeri igrati za ekipu iz Zapadne konferencije NBA lige.

- Houston Rocketsi su dobri, Oklahoma City, Boston, Philadelphia, Toronto... Svi oni će se boriti za naslov, ali svi znaju da je trofej najbliži Golden Stateu - dodao je James.

James je tijekom karijere osvojio tri naslova prvaka - dva puta u dresu Miami Heata (2012, 2013), te jednom s Clevelandom (2016).

ZABAVA! KVIZ: Izaberi fast food i saznaj koji si Vatreni.

Komentari (35)
  • Jedan od većih luzera u sportskoj povijesti

    12. 9. 2018,   14:22
  • Veliki antiTrumpovac, bogatas, zadojen SJW glupostima, boli ga briga što obični Amerikanci napokon imaju posao, bitno je da si SJW borac. Lol

    12. 9. 2018,   12:46
  • Samo Boston🍀❤

    12. 9. 2018,   16:51