Obavijesti

Sport

Komentari 4

Leonardo: Nisam izdao Inter, a nisam niti potpisao s PSG-om

Leonardo: Nisam izdao Inter, a nisam niti potpisao s PSG-om
1

Leonardo, bivši trener Milana i Intera, kojeg se sada povezuje s klupom Paris Saint Germaina konačno je odlučio novinarima ispričati cijelu priču oko odlaska iz Intera

VIDEO

Nakon što je na nekoliko dana 'nestao' Leonardo se ukazao u Milanu. Iako ga već danima očekuju u Parizu bivši trener Intera pojavio se na San Siru kako bi ispričao svoju priču o raskidu s milanskim klubom.

- Nisam potpisivao s Paris Saint Germainom dok nisam raskinuo ugovor s Interom,a rješenje je stiglo prvog srpnja - objasnio je brazilski stručnjak.

- Prije nego sam donio ikakvu odluku razgovarao sa s predsjednikom Morattijem. Njegovo je mišljenje bilo ključno. Njemu sam prvome rekao o ponudi PSG-a. Ponio se kao otac u tom slučaju, rekao mi da je to zbilja lijepa stvar - prepričao je Leonardo.

- Prije nego je Gasperini potpisao za Inter službeno sam još uvijek ja bio njihov trener.Gaspariniju želim svu sreću na klupi Intera. Dočekuje ga sjajna momčad - spomenuo je i novog stručnjaka 'nerazzura' Leonardo.

- Ja sam trenutno još uvijek slobodan jer još uvijek nisam ništa potpisao - objasnio je svoj status Leonardo.

- Sa Paris Saint Germainom nisam nikada pričao o novcu, oni mi nisu nikada dali nikakvu ponudu. Nemam ništa s PSG-om. Govori se već deset dana da bih trebao bit u Parizu, ali ja nemam što tražiti u Parizu. Za sad je to samo opcija. I ne znam još uvijek kako će se sve završiti - pojasnio je i cijelu situaciju vezanu za francuski klub Brazilac.

- Nema se što puno reći. Imao sam sastanak s njima prije dva dana, ali još nisam ništa odlučio. Mog ugovora nema, a cifre koje se spominju stvarne su samo kada se stave potpisi na ugovor - zaključio je Leonardo osvrnuvši se i na situaciju u klubu.

- Paris Saint Gemmmain je kupljen 30.lipnja i organizacija i ustroj kluba za iduću sezonu još nisu definirani. Znam vrlo malo o onome što se dešava u Parizu - ograđuje se od cijele priče s francuskom momčadi Leonardo.

- Puno su me puta povezivali s francuskim klubom, 2004., 2006. i 2008. i sada. Drago mi j e zbog ovog poziva, ne skrivam to. Osjećam vrlo snažnu vezu s tim klubom - ne skriva povezanost s Parizom bivši igrač, ali i trener Milana.

- Kada se počeo spominjati trener Bielsa i njegov dolazak u Inter nastala je cijela strka. Situacija s Paris Saint Germainom postala je nesnošljiva. Ja sam tada nastavio raditi za Inter, makar je u međuvremenu stigla njihova ponuda. Pokušao sam ne podizati prašinu oko toga, ali sve je izašlo u javnost - ispričao je razvoj cijele situacije Leonardo.

- Naravno da mi je žao što više nisam trener Intera jer se razvio dobar odnos sa svim ljudima s kojima sam surađivao. Bio je to veliki izazov i smatram se privilegiranim što sam mogao to proživjeti. Razmišljao sam da ipak ostanem nakon svega, ali završilo je kako je završilo - zaključio je Leonardo i oprostio se od kluba i navijača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom