Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lewis Hamilton ljut na svoju momčad nakon VN Malezije

None Foto: REUTERS/PIXSELL

Nije mi jasna taktika moje momčadi. Imao sam četiri zaustavljanja, a u niti jednom trenutku se nije znalo kojim smjerom idu njihovi planovi, rekao je pilot McLarena...

Britanac Lewis Hamilton je novu sezonu Formule 1 otvorio drugim mjestom na Velikoj nagradi Australije. No, u drugom nastupu, na Velikoj nagradi Malezije, nije bio tako dobar.

Utrku je završio na sedmom mjestu, a kasnije je zbog uručene kazne zbog nepoštivanja na stazi, pao na osmo mjesto. Takav rezultat nikako ne može zadovoljiti nekadašnjeg svjetskog prvaka, no po rečenoj izjavi se može govoriti da je i pomalo deprimiran.

- U utrku sam krenuo kao drugi, a završio kao sedmi, odnosno osmi, nakon što su me kaznili. Mogu li biti zadovoljan? Svojom vožnjom donekle da, svime ostalim baš i ne - rekao je Hamilton i zaintrigirao novinare, a potom je krenulo:

- Nije mi jasna taktika moje momčadi. Imao sam četiri zaustavljanja, a u niti jednom trenutku se nije znalo kojim smjerom idu njihovi planovi. Zato nije čudno da sam vrludao u plasmanu, kao što me i sve to izbacivalo iz ritma. Stvarno mislim da smo mnogo griješili i nikako ne smijemo biti zadovoljno obavljenim poslom u Kuala Lumpuru.

Njegov kolega Jenson Button se vjerojatno ne osjeća tako, on je bio drugi, odmah nakon Vettela na Sepang stazi.

Komentari (4)
  • da, naravno momčad je kriva?!

    12. 4. 2011,   08:54
  • Biti će on odličan.

    13. 4. 2011,   12:57
  • Hamster je vozacina,ali mislim da mu je voznja malo preagresivna za ove gume.Bridgestonke su to mogle podnjeti,ali pirelli su preosjetljive.MIslim da ce ove godine profitirat vozaci poput Gumbeka (Button),nije neka klasa ali zna sa gumama kao sa nevinom curicom

    13. 4. 2011,   11:48