Obavijesti

Sport

Komentari 33

Ležala je gola na krevetu, a oni su imali mačete i rambo nož...

Ležala je gola na krevetu, a oni su imali mačete i rambo nož...
7

Četiri naoružana pljačkaša napala su golu djevojku Leicesterove zvijezde Demaraija Graya dok je ležala u krevetu kraj svoj sina starog tek šest tjedana. Nogometaš je taman bio izvan kuće...

VIDEO

Noćna mora obitelji poznatog nogometaša. Četvorica muškaraca snimljena su nadzornim kamerama kako 'upadaju' u dom igrača engleskog Leicestera, trenutno drugoplasirane momčadi Premiershipa, Demaraija Graya (23), a napokon je počelo i suđenje u kojemu je njegova djevojka iznijela šokantne detalje.

U kući je u tom trenutku bila njegova djevojka Emma Hickman (22). Ležala je gola na krevetu s njihovim sinom starim tek šest tjedana, a njen dečko je bio na putu kada su upali provalnici držeći velike oštrice u rukama i 'sledili krv u žilama' mlade majke.

Burton Albion v Leicester City - Carabao Cup - Fourth Round - Pirelli Stadium

'Bila sam gola, nisam se micala'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Maskirani napadači nosili su sa sobom mačete, čekiće i rambo nož, a detalje je Ema ispričala birminghamskoj policiji, prenose engleski mediji. Provalnici su preko glave nosili 'fantomke' kako bi sakrili svoj identitet, a na kraju su uspjeli pobjeći s čak 24.000 funti i hrpom nakita.

- Spavala sam kada je netko uletio u moju sobu - rekla je Emma sudu pa dodala:

- Svi su bili naoružani, jedan je čak imao i narančasti nož koji je izgledao kao mač. Tek kada sam to vidjela postalo mi je jasno što se događa. Bila sam gola i ostala sam ispod pokrivača kada sam ih vidjela - detaljno je ispričala. 

- Rekli su da mi neće nauditi. Samo su htjeli novac - tvrdi djevojka nogometne zvijezde.

'Kupit će ti novi Rolex'

Izjavila je i kako su optužili njezinog dečka da je 'gangbanger' i željeli su znati kada će se vratiti. Osim toga, ukrali su joj skupocjeni Rolex i rekli da Gray može 'ispljunuti' za novi. 

Emma ih je pokušala zastrašiti rekavši da je njezina majka na putu k njima, ali su napadači hladno odgovorili da će joj majka 'nastradati' kada dođe. Ipak, prije toga su 'zbrisali' prošavši kraj vrijednog uokvirenog dresa u hodniku, pokazuju snimke nadzornih kamera. 

'Veliki lanac krađa'

Policija je pronašala sumnjivce, a među njima je Aaron Jones (28) koji je samo tri dana prije pljačke na internetu pretraživao 'Demarai Gray Leicester City'. Ipak, Jones je demantirao uključenost u pljačku. Uz njega su optužena još trojica. Nicholas Rothero (34) i njegov sin Cory Rothero (18) koji su priznali planiranje pljačke te Tyler Greenway (19) koji se izjasnio nevinim. Sva četvorica su optužena da su dio veće bande koja već dugo 'operira' po domovima slavnih osoba.

Grayev dom bio je samo jedan od mnogih na njihovom popisu. Naime, banda je odrađivala šestomjesečnu pljačkašku akciju koja je završila u travnju prošle godine, samo mjesec dana nakon provale u igračev dom. 

Burton Albion v Leicester City - Carabao Cup - Fourth Round - Pirelli Stadium
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi