Obavijesti

Sport

Komentari 1

Liga prvaka: Ciudad Real na Hamburg, Lowen na Kiel

Liga prvaka: Ciudad Real na Hamburg, Lowen na Kiel
1

HSV će se u četvrtfinalu sastati s Ciudad Realom, čiji je član Petar Metličić. Ovi suparnici igrali su dvaput ove sezone, oba puta bolji je bio Ciudad

VIDEO

U Beču su ždrijebani četvrtfinalni parovi četvrtfinala rukometne Lige prvaka, a najlošije sreće bio je HSV, u kojem igraju trojica hrvatskih rukometnih reprezentativaca, Domagoj Duvnjak, Igor Vori i Blaženko Lacković. HSV će se u četvrtfinalu sastati s braniteljem naslova, španjolskim Ciudad Realom, čiji je član bivši kapetan hrvatske reprezentacije Petar Metličić. Ovi su se suparnici već sastali dva puta ove sezone, u C skupini, u kojoj je igrao i hrvatski prvak CO Zagreb, a oba puta bolji je bio aktualni španjolski i europski prvak, s 32-26 u Hamburgu, odnosno s 30-28 kao domaćin. Isto tako, Ciudad Real i HSV igrali su međusobno u Ligi prvaka i u prethodne dvije sezone, oba puta u polufinalu. U sezoni 2007/08, Ciudad Real je slavio kao domaćin s 34-27, a izgubio u Hamburgu s 32-26, te je za ukupno jedan gol bio bolji, a nakon toga je u finalu slavio i protiv još jednog njemačkog kluba, Kiela. Isti scenarij dogodio se i prošle sezone, s razlikom da je tada Ciudad Real dobio obje polufinalne utakmice protiv HSV-a, s 30-29, odnosno 33-31. HSV će u prvoj utakmici biti domaćin, a uzvrat je u Španjolskoj.
Momčad Barcelone, koja je u osmini finala dva puta pobijedila CO Zagreb, igrat će u četvrtfinalu protiv mađarskog Veszprema, prvi dvoboj u svojoj Blaugrani. Njemački klubovi Rhein-Neckar Löwen i Kiel međusobno će odmjeriti snage, a prednost uzvratne utakmice na svom terenu imat će Kiel. Preostali četvrtfinalni par čine Čehovski Medvjedi i Montpellier.
Prve četvrtfinalne utakmice na rasporedu su između 21. i 25. travnja, a uzvratne između 28. travnja i 2. svibnja.Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka:
HSV - Ciudad Real
Rhein-Neckar Löwen - Kiel
Čehovski Medvjedi - Montpellier
Barcelona -Veszprem

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani