Obavijesti

Sport

Komentari 0

Liga prvaka: Šest pobjeda gostiju, šok za Milan

Liga prvaka: Šest pobjeda gostiju, šok za Milan
4

Milan je u zadnjoj minuti ispustio bod protiv Celtica, a na Mestalli je Chelsea došla do važnih bodova. Rakitić je asistriao za prvi gol Schalkea

VIDEO

Drugoga dana drugog kola Lige prvaka dogodio se pravi 'pomor domaćina'. U srijedu je odigrano osam utakmica, a u čak šest su pobjede odnijeli gosti. Jedina pobjeda domaćina je ujedno i najveće iznenađenje večeri, budući da je u Glasgowu Celtic pobijedio europskog prvaka Milana. U Rimu su bodove podijelili Lazio i Real Madrid.
Valencia je na Mestalli povela protiv Chelseaja u utakmici večeri. Villa je zabio u 9. minuti, a sadržajni uvod zatvoren je golom Joea Colea za poravnanje u 20. minuti. 'Šišmiši' su igrali bolje u prvom poluvremenu, zaslužili više od 1-1, ali nisu uspjeli ponovno zabiti. To im se osvetilo u nastavku. Drogba je u 70. minuti sjajno reagirao na asistenciju Joea Colea i donio bodove momčadi Avrama Granta. Sada se možda nešto i promijeni na bolje u turbulentnoj svlačionici londonske momčadi...
Rakitićev Schalke je u Trondheimu pobijedio prilično uvjerljivo, ali nije bilo lako. Nešto više od sat vremena trebalo je Njemcima da probiju obranu Rosenborga. Prvo je u tome uspio Jones na asistenciju našeg Rakitića, a u samoj završnici tri boda je potvrdio Kevin Kuranyi. Ivan Rakitić odigrao je 75 minuta.
Iznenađenje gotovo jednako veliko kao ono u Glasgowu dogodilo se na Anfieldu. Fantastičnim golom Valbuene iz daljine Marseille je slavio na gostovanju kod Liverpoola! Udarac je bio toliko dobar da golman Reina nije imao baš nikakve šanse. Gol Quaresme u sudačkoj nadoknadi odlučio je dvoboj Bešiktaša i Porta u Istambulu. Portugalci kući odlaze s punim plijenom.
Dvoboj strijelaca vidjeli smo u Rimu. Real je dva puta vodio protiv Lazija, a oba puta strijelac je bio Ruud van Nistelrooy. Rimljani su dvaput uspijevali izjednačiti, i to oba puta preko Gorana Pandeva. Real i Lazio podijelili su bodove, Nizozemac i Makedonac naslov igrača utakmice. Još jedno iznenađenje dogodilo se u Bremenu. Werder je poveo nakon pola sata igre i tri boda čuvao do posljednjih 15-ak minuta. A onda - potonuo. Olympiacos je zabio triput u 14 minuta i kreirao razočaranje navijačima Werdera.
U Glasgowu su mreže mirovale 62. minute. A tada je 'briljantni' Massimo Oddo odlučio to promijeniti. Samo što se malo zabunio i pogodio vlastitu mrežu. Milan je izjednačio iz vrlo sumnjivog penala, no kažnjeni su u najgorem trenutku. U posljednjoj minuti Ancelottija je u crno zavio Australac McDonald. Šahtaru je za pobjedu u Lisabonu bio dovoljan jedan gol. Benficu je 'srušio' Jadson u završnici prvog poluvremena. Darijo Srna odigrao je cijelu utakmicu i dobio žuti karton.

SKUPINA A:
Bešiktaš - Porto 0-1 (Quaresma 90)
Liverpool - Marseille 0-1 (Valbuena 73)

SKUPINA B:
Rosenborg - Schalke 0-2 (Jones 62, Kuranyi 89)
Valencia - Chelsea 1-2 ( Villa 9 / J. Cole 20, Drogba 71)


SKUPINA C:
Lazio - Real Madrid 2-2 (Pandev 32, 74 / van Nistelrooy 8, 61)
Werder - Olympiakos 1-3 (Almeida 32 / Stoltidis 73, Patsatzoglou 82, Kovačević 87)

SKUPINA D:
Benfica - Šahtar 0-1 (Jadson 42)
Celtic - Milan 2-1 (Oddo 62-ag, McDonald 90 / Kaka 67-11m)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani