Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lijepa olimpijka otkrila: Imam 37 godina, a nisam se seksala

None Foto: Instagram

Na Olimpijskim igrama u Londonu prelijepoj atletičarki je bronca pobjegla za deset stotinki, a bila je i na Hanžeku u Zagrebu gdje je i tamo bila u centru pozornosti zbog svojeg predivnog izgleda...

Lolo Jones jedna je od najljepših atletičarki, jedna od onih koja privlači pozornost na stadionima, a sad ju je privukla i s najnovijom izjavom. Amerikanka je priznala da se nije još seksala iako ima 37 godina. Razlog je taj što to želi učiniti tek kada se uda.

- Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da se prvi put seksam tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca - požalila se Jones.

Na Olimpijskim igrama u Londonu prelijepoj atletičarki je bronca pobjegla za deset stotinki, a bila je i na Hanžeku u Zagrebu gdje je i tamo bila u centru pozornosti zbog svojeg predivnog izgleda, ali naravno i zbog svojih trkačkih sposobnosti. Lolo se nedavno odlučila na novi izazov u životu te se prijavila u Big Brother.

Od svoje zamisli da nema seksa prije braka i dalje ne odustaje. 

- Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav. Napuštaju me kada shvate da neće biti seksa prije oltara - kaže nezadovoljna Jones. 

Ne brine ju nimalo što joj je već 37 godina, a noć u kojoj će izgubiti nevinost zamišlja kao posebnu s romantičnim ugođajem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amen, the worst is behind us now. See ya in 2018. #givesyouwings @lindseyvonn

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welp back to being single and putting out thirst trap pictures again.

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This def was my worst Christmas to date. A guy I used to talk to (I know it’s complicated hell I don’t even understand) gave me mixed signals that resulted in a disagreement that left me in tears on Christmas Eve. Holidays are already hard on singles and to have your heart break on a day your heart should be full turns me into instant grinch mode. Its easy to get mad at God in hard lonely times but Today is a reminder that God sent his son, The greatest gift. If God gave us his only son, what blessing for our lives would He hold back. None. Knowing that brings me peace. Also please don’t dm me date requests I just want a rom com movie and chocolate at this moment. Merry Christmas to everyone, especially to those having a hard Holiday. Sorry for the grammar errors... #eggnog

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girls, we run this motha' #InternationalWomensDay

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me taking my victory lap after I just won the hot dog eating contest. #merica🇺🇸 #happy4thofjuly

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who has more horsepower, me or the car?

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on

Komentari (105)
  • Došla žena u godinama kod ginekologa......Nećete mi vjerovati, doktore, ali ja sam vam još uvijek nevina........Kako je to moguće, gospođo, sami ste mi rekli da ste se tri puta udavali....Gledajte, prvi mi je muž bio pekar. On je samo mijesio. Drugi je bio slastičar, taj se samo naslađivao, a treći je bio političar. On je samo obećavao!

    24. 2. 2019,   01:13
  • Nisi pm... Nevina ko pikado

    23. 2. 2019,   23:15
  • Nek pričeka još malo ..kad ode u menopauzu onda se može krkat ko luda

    23. 2. 2019,   22:58