Obavijesti

Sport

Komentari 4

Lindegaard: Moyes u Unitedu... Kao Nokijin punjač na iPhoneu!

Lindegaard: Moyes u Unitedu... Kao Nokijin punjač na iPhoneu!
5

Danski vratar inače je vrlo glasni aktivist za prava LGBT osoba, a o pomaganju nogometašima homoseksualcima često je znao pisati i na svom blogu

VIDEO

Anders Lindegaard je pet godina bio u Manchester Unitedu. Doveo ga je Alex Ferguson, a prije nego što je otišao dočekao je i ispratio Davida Moyesa i Louisa van Gaala.

I baš mu je Moyesova 2013/14-a ostala u sjećanju kao nakaotičnija sezona na Old Traffordu:

- Kad je Man United postavio Moyesa za glavnog trenera to bilo k'o da iPhone spojite na Nokijin punjač. Ništa korisno se neće dogoditi - konstatirao je nedavno Lindegaard za Manchester Evening News.

Soccer - FA Cup - Fourth Round - Southampton v Manchester United - St Mary

- Moyes je izdržao devet mjeseci, a kad je dobio otkaz žalio se na prestaru momčad koju je naslijedio. Nismo mi bili stari nego se nismo baš dobro prilagodili na stvarnost 'Moyes umjesto sir Alexa' - objasnio je danski golman koji je u pet godina skupio tek 19 utakmica za United.

Na naslovnicama je češće završavao zbog veze (kasnije i braka) sa švedskom glumicom albanskog podrijetla Misse Beqiri s kojom ima sina Juliana.

Danac je inače i vrlo glasni aktivist za prava LGBT osoba, a o pomaganju nogometašima homoseksualcima često je pisao i na svom blogu.

Manchester United
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića