Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lino Červar se ispričao: Žao mi je, ali i ja zaslužujem ispriku...

None Foto: Davor Javorovic/PIXSELL 2

Lino Červar nakon pobjede protiv Francuske prozvao je novinara po imenu i prezimenu jer ga je ovaj u svom tekstu nazvao 'naslabijom karikom hrvatske reprezentacije'. Sad se ispričao

Žao mi je, u meni su bujale emocije. Nisam to trebao učiniti, rekao nam je Lino Červar.

Nakon pobjede protiv Francuske, koja je 'kaubojima' osigurala nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre,  Lino je mao ispad u kojem je prozvao novinara po imenu i prezimenu jer ga je ovaj u svom tekstu nazvao 'naslabijom karikom'.

U subotu sa Švedskom

Udario je Lino ispod pojasa, debelo je pretjerao spomenuvši u nepovezanom kontekstu čak i nekakvo 'tamburanje' spomenutog novinara

- Ali i on bi se meni trebao ispričati - dodao je Červar.

Hrvatska je sletjela u Herning gdje u subotu u 20.30 sati igra protiv Švedske za peto mjesto. 'Kauboji' su, kao i Šveđani, osigurali nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre pa će ta utakmici biti stvar prestiža. Da se pita Šveđane, ne bi se ni igralo.

- Imamo dva slobodna dana i onda utakmicu za peto mjesto. Pred nama je naporni proljetni dio sezone u klubovima i htjeli smo preskočiti tu utakmicu koja je beskorisna, radije bismo doma - rekao je kaže švedski igrač Zachrisson.

Tema: Svjetsko rukometno prvenstvo 2019. u Danskoj i Njemačkoj

Komentari (80)
  • Pa nije ništa krivo rekao, takvi i jesu dnovinari.

    24. 1. 2019,   13:09
  • Zašto Hercegovci u svojim komentarima imaju potrebu pisati fraze "mi Hrvati", "naša Hrvatska" i slično?

    24. 1. 2019,   13:48
  • Novinari, prestanite s propagandom da je pretjerao. Niste nedodirljivi, i po komentarima više ljudi potvrđuje moj stav. Ako vi možete nekoga kritizirati, dozvolite i drugima da kritiziraju vas.

    24. 1. 2019,   14:05