Obavijesti

Sport

Komentari 40

Lino: O Vujoviću sve najbolje, ali on me htio voziti u gepeku

Lino: O Vujoviću sve najbolje, ali on me htio voziti u gepeku
2

Lino Červar i Veselin Vujović bili su veliki suparnici dok su obojica bili u Makedoniji, ali uoči današnjeg okršaja Zagreba i Metalurga u Ligi prvaka i jedan i drugi žele mir

VIDEO

Uh, borba je na svim frontovima, u velikim smo problemima. Klub financijski ne stoji dobro i ne znam što će biti, rekao je bivši hrvatski izbornik Lino Červar koji već šestu sezonu vodi rukometaše skopskog Metalurga.

Lino s Metalurgom danas (18 sati) stiže u Arenu Zagreb, igra protiv “svojeg” Zagreba.

- Zagreb je snagu pokazao pobjedom nad Kielom. Baš sam se radovao toj pobjedi, a dobro se držao i s PSG-om. Igramo SEHA ligu zajedno, jedni o drugima znamo sve - kaže Lino.

Neće moći računati na golmana Darka Stanića, koji je zbog neisplaćenih ugovornih obveza dobio raskid ugovora.

- S kojim ću sastavom igrati? Ha, to bih i ja volio znati - potištenim je glasom rekao Lino.

Problemi su stisli sa svih strana, no on se nada brzom rješenju.

- Samo da ne završimo kao Ciudad Real, HSV ili Kopenhagen svojedobno. Gazda Minčo Jordanov već petnaest godina ulaže u sport, posebno u rukomet, no kriza je pogodila sve, pa tako i njega. No još se nadam da će se sve riješiti na zadovoljstvo svih nas, da možemo nastaviti ovu lijepu priču - kaže Lino.

Marko Lukunić/PIXSELL

Na klupi PPD Zagreba čekat će ga stari poznanik - Veselin Vujović. Imaju Lino i on nekih neraščišćenih računa još iz 2012. godine kad je Vujović vodio gradskog rivala Vardar. Bilo je prijetnji, gotovo i fizičkog obračuna.

- O Vujoviću kao treneru sve najbolje. Mislim da je on u ovom trenutku bio najbolji izbor za Zagreb. Ali, molim vas, pa taj čovjek me želio voziti u gepeku! - na trenutak se uznemirio Lino pa pomirljivo nastavio:

- Nisam za raspirivanje mržnje i neprijateljstva, neka sve ostane samo na sportskom rivalitetu. Mržnja nikome ne donosi ništa dobroga. Poštujem svakoga, pa tako i Vujovića, nadam se da ćemo imati korektan odnos.

I Veselin slično razmišlja, ni on nije želio raspirivati vatru.

- Lino Červar zaslužuje ogroman respekt zbog svega što je učinio za hrvatski rukomet i Zagreb te se nadam da će ga navijači u Areni dočekati kako to i zaslužuje. Sukob? Reći ću samo: ‘Nemoj me dirati, neću ni ja tebe’ - kaže Vujović.

>>>Veliki intervju s trenerom PPD Zagreba pročitajte u novom broju Expressa.<<<

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu