Obavijesti

Sport

Komentari 297

Lino poludio: Ovo je rukometna pljačka, ma krađa samo takva!

Lino poludio: Ovo je rukometna pljačka, ma krađa samo takva!
1

Išlo je nama, išlo, ali suci nisu dozvolili. Moram to reći javno i glasno. Ovo je bila pljačka koju je vodio cijeli rukometni svijet. Oni i Danci su nam oteli prvenstvo 2008., 2009. i 2010. Mi smo zaslužili pobjedu, grmio je Lino

VIDEO

Lino Červar potpuno je poludio na danske suce nakon poraza od njemačke rukometne reprezentacije. Naši rukometaši izgubili su s jedan razlike u utakmici punoj kontroverznih sudačkih odluka.

Pokretanje videa...

21:55

- Išlo je nama, išlo, ali suci nisu dozvolili. Moram to reći javno i glasno. Ovo je bila pljačka koju je vodio cijeli rukometni svijet. Oni i Danci su nam oteli prvenstvo 2008., 2009. i 2010. Mi smo zaslužili pobjedu. To treba javno reći bez da se itko uvrijedi da amateri suci odlučuju o našim sudbinama. To je nedopustivo. Ne može ovakav njihov nasilnički nastup oduzeti nama pobjedu. Mi smo jučer loše igrali, a danas smo ih nadigrali - rekao je Červar pa dodao:

- Ovo je nedopustivo. Mi građani Hrvatske moramo se boriti za dostojanstvo i ne dozvoliti da nas se krade javno - rekao je revoltirani Červar nakon utakmice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Ove suce treba isključiti iz sudačke organizacije'

Nije ovo prvi put da Hrvatska zbog sudačkih previda ispada s nekog natjecanja, a Červar zahtjeva eliminaciju navedenih sudaca sa SP-a.

- Moram čestitati igračima. Oni su herojski odigrali. Toliko smo se trudili da ispravimo onu zadnju utakmicu, a ovo danas bila je jasna krađa. Bez potrebe je bilo igrati kad znamo što će se dogoditi. Unaprijed se zna pobjednik. Ove suce treba po meni odmah eliminirati iz sudačke organizacije - grmio je Červar.

Červar je zadovoljan igrom svojih izabranika.

- Što se tiče igre, moram reći da smo u prvom poluvremenu odigrali odličnu obranu, gotovo savršenu. Dečki su se homogenizirali. Taktički smo odigrali vrlo zrelo. Kakvo samo srce ima mladi Šipić. Šteta je uzeti dečkima ovo zadovoljstvo - rekao je Červar.

'Pokradeni smo'

- Pola utakmice smo igrali bez čovjeka u igri, to je bila krađa. A ovo odlučuje o putu na Olimpijadu. A olimpijska povelja kaže da smo svi u istom položaju - i veliki i mali. Danas nismo imali iste uvjete - rezonirao je ljutiti Červar.

Hrvatskoj još igra samo plasman među sedam ekipa koji osigurava kvalifikacije za Olimpijske igre. Na tom putu stoji sjajna Francuska koja je već potvrdila prolazak u polufinale Svjetskog prvenstva.

- Sada moramo ići dalje. Žao mi je zbog dečkiju. Oni su mladi i pak su trebali vidjeti da se njihov trud nagrađuje. Ja sam na kraju svoje karijere. Bio sam na 17 velikih natjecanja i odgovorno tvrdim da su nam ukrali tri velika natjecanja - neutješan je bio izbornik.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 297
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio