Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Livaja zaružio, Vranješ odurno komentirao Jelenu Karleušu...

None Foto: Instagram 4

Vranješa će zbog poruke 'Vi možete samo da masturbirate na ovu ku..u' mjesec dana biti van momčadi, a kazna čeka i Livaju koji je fotografiran u noćnom provodu sa trojicom suigrača iz Srbije i BiH

Nema mira u Ateni, barem u žuto-crnom dijelu grada. AEK se već nakon osam kola manje-više oprostio sa borbom za naslov jer je od favorita Olympiacosa u izravnom sučeljavanju izgubio 0-2.

Noć kasnije naš Marko Livaja (26) je zajedno s trojicom kolega (Srbi Miloš Deletić i Nenad Krstičić te Bošnjak Anel Šabanadžović) fotografiran u kasnonoćnom provodu u jednom od atenskih barova.

Olympiacos je AEK-a pobijedio 2-0, a domaći su navijači AEK-ovog BiH stopera Ognjena Vranješa (30) provocirali transparentom na kojem je spominjana Jelena Karleuša, srpska pjevačica s kojom je imao vezu koja je bila sve samo ne privatna, a sada se viđaju samo po - sudnicama.

'NISAM BILA S NJIM' Rat ne jenjava: Karleuša napala Vranješa, on ju nazvao ku*vom

Vranješ je na društvenim mrežama objavio odgovor: 'Vi možete samo da masturbirate na ovu ku..u. Samo AEK'. Sve skupa bilo je previše za vlasnika Dimitrisa Melissanidisa (68) koji sišao do svlačionice:

- Vi ste idoli djeci koja vas prate na Instagramu, Twitteru, Facebooku... Kako to ne shvaćate?! Ne podnosim takve objave kakvu je u javnost stavio Vranješ! - rekao je gazda pa od trenera Nikosa Kostenogloua (49) zatražio sankcije.

Grčki kolege otkrivaju kako Livaju i trojicu suigrača čekaju žestoke novčane sankcije, a Vranješ će, uz to, na predsjednikov zahtjev (čitaj: zapovijed) mjesec dana biti van prve momčadi.

Komentari (9)
  • Hvala Bogu što Livaja nije u reprezentaciji, kad je bio talenat mislio sam da če nam dobro doči, sad bi mu uzeo državljanstvo

    29. 10. 2019,   15:37
  • Zašto odurno? Pa nije princeza, ako je ono istina da ga je djeci predstavljala kao doktora.

    29. 10. 2019,   16:48
  • Nije problem sto je Livaja zaruzio, ili sto je Vranjes komentirao " bivsu"...ali je problem na kojoj se kulturoloskoj razini to radi...kad ti fale osnovni elementi civilizacijskog ponasanja tad ti nitko nemoze pomoci.

    29. 10. 2019,   17:16