Obavijesti

Sport

Komentari 8

Livaković: Poklonio sam dres Krovinoviću, nek' ga se sjeća!

Livaković: Poklonio sam dres Krovinoviću, nek' ga se sjeća!
1

Disciplina je jedna od najboljih odlika ove momčadi. Svaki igrač iza gura onog naprijed. Oni su imali premoć u posjedu lopte, ali nisu napravili ništa više od nas, smatra Bruno Petković

VIDEO

Dinamo je slavio protiv Benfice 1-0 na Maksimiru pred 29.704 gledatelja, a najbolji igrač 'modrih' Bruno Petković bio je standardno spreman:

Europski Dinamo ruši sve! Pala i slavna Benfica na Maksimiru
Europski Dinamo ruši sve! Pala i slavna Benfica na Maksimiru

- Danas smo igrali našu atipičnu utakmicu. Nismo kreirali, nismo igrali po zemlji, ali igrali smo muški. Karakter i želja bili su na maksimumu, ja sam dao ono što se od mene očekuje, zadržao sam loptu - rekao je Petković pa dodao:

- Disciplina je jedna od najboljih odlika ove momčadi. Svaki igrač iza gura onog naprijed. Oni su imali premoć u posjedu lopte, ali nisu napravili ništa više od nas - smatra Bruno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

POGLEDAJTE REAKCIJE DINAMOVACA

Bruno Petković, junak Dinamove pobjede: 'Nadao sam se da ću zabiti, a vjerujem da će jednom doći i poziv za reprezentaciju' Više na http://bit.ly/2H6XFl4 Reporteri: Antonio Bevanda i Josip Tolić

Objavljuje 24sata u Četvrtak, 7. ožujka 2019.

- U nedjelju imamo utakmicu protiv Rijeke koja nam je jako bitna da zadržimo dobar ritam. Imat ćemo vremena za stvari koje možemo poboljšati uoči uzvrata u Portugalu - završio je Petković.

Dominik Livaković imao je jednu fantastičnu intervenciju u startu utakmice kada je skinuo čisti zicer, a nakon susreta ostao je bez svog dresa. 

 - Poklonio sam Krovinoviću svoj dres, nadam se da će mu ostati u lijepom sjećanju - kazao je kroz smijeh Dominik Livaković, a onda nahvalio svog suigrača Petkovića, koji je doprinosio i u napadu i u obrani:

- Svi smo odigrali odlično, Petković je trčao gore-dolje, bio je prva linija obrane - rekao je Livaković.

Briljirao je danas i Dani Olmo! Španjolac je u nekoliko navrata vrtio protivničke braniče oko malog prsta, slao je fantastična dodavanja, nadigrao Joaa Felixa... Ma igrao je savršeno!

 - Svih 90 minuta smo bili kompaktni. Igrali smo za Ademija, Hajrovića i za sve koji nisu mogli nastupiti - kazao je Olmo pa donio sličan zaključak kao i Petković:

- U uzvratu moramo biti agresivni u fazi obrane, ali prije toga treba se fokusirati na Rijeku i HNL.

Izuzetno je skroman bio i Stojanović:

- Nije bilo lako, nismo ni očekivali da će biti lako, ali pokazali smo da možemo igrati sa svima. Hvala navijačima, presretni smo zbog pobjede, ali bez euforije, bez dizanja u nebesa, nismo još ništa napravili - kazao je Petar Stojanović pa nadodao:

- Vidjeli smo koliko imaju brze igrače, ali zaprijetili su nam samo jednom u drugom poluvremenu. Moramo ih respektirati, ali smo im pokazali tko je gazda u našem dvorištu - završio je slovenski branič.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub