Obavijesti

Sport

Komentari 58

Liverpool se voli i u Zagrebu: Gledalo se rušenje Chelseaja

Liverpool se voli i u Zagrebu: Gledalo se rušenje Chelseaja
1

'Mi smo fenomen. Nevjerojatno je da jedan strani klub u Hrvatskoj prati toliko navijača. Liverpool se organizirano gleda u gotovo svim gradovima, a danas nas je na okupljanje došlo stotinjak', kazao je jedan od navijača

VIDEO

Nedjeljna šetnjica Maksimirom pretvorila se u neočekivanu avanturu. Buka koja je dopirala iz jednog naizgled običnog gradskog kafića privukla je pažnju znatiželjnih. Pa Dinamo je igrao u subotu, što se događa?

'...Walk on, walk on, with hope in your heart, and you’ll never walk alone, you’ll never walk alone...' , orila se dobro poznata navijačka pjesma Liverpoola niti pet kilometara od centra Zagreba u Bar Baru u Hondlovoj u koji sam upravo ulazio.

Taj lokal bio je poprište prvog nacionalnog okupljanja navijača Liverpoola u Hrvatskoj, a okupio je, po slobodnoj procjeni, stotinjak navijača. Redsi su došli pogledati pobjedu Liverpoola nad Chelseajem (2-0) koja je možda i naslov značila.

Bilo je navijača i iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

Redsi u Zagrebu 00:26

- Inače se okupljamo u Buzzu u Preradovićevoj, ali ovo je ipak nacionalno okupljanje pa nam je trebao veći prostor - objašnjava nam jedan navijač u ranim dvadesetima, a u osvrtanju prostorijom primijetili smo ljude raznih dobnih skupina.

Od dvadesetih do četrdesetih godina, svi su usred Zagreba zdušno navijali za engleski klub.

- Došli smo iz Slavonskog Broda gledati voljeni klub. Mi imamo okupljanja u svom gradu, a i iz drugih gradova se organiziraju i gledaju utakmice. Premierliga ili Liga prvaka, svejedno je. Uvijek gledamo voljeni klub - kazao nam je drugi navijač.

- Ma, mi smo fenomen! Nevjerojatno je da jedan strani klub u Hrvatskoj prati toliko navijača - dodao je i skoro nas zalio pivom uslijed erupcije oduševljenja nakon što je Salah golčinom potvrdio pobjedu kluba iz grada Beatlesa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu