Obavijesti

Sport

Komentari 30

Livi je čudesno spasio tri boda, Bjelicu su ponovno ljutili suci...

Livi je čudesno spasio tri boda, Bjelicu su ponovno ljutili suci...
1

Osijek je zamalo šokirao Maksimir u sudačkoj nadoknadi, ali je Dominik Livaković čudesno obranio udarac Špoljarića s tri metra. Bila je to genijalna obrana, stisnuo je šake. Spasio je pobjedu i tri boda

VIDEO

Dinamo je u prvih 45 minuta bio jako dobar, na trenutke moćan i goropadan. Pet velikih prilika u prvome poluvremenu prije gola Damiana Kadziora za 1-0. Tri je promašio Bruno Petković. Dvaput je promašio lijevom nogom, jednom glavom, a onda se iskupio asistencijom. Mogao je pucati, ali je bio nesebičan. Arijan Ademi je pošteđen nakon Ukrajine, Perić ima kartone, a na klupi su bili bekovi iz Harkiva, Stojanović i Leovac.

Pokretanje videa...

00:50

Više od 7000 navijača u Maksimiru moglo je biti zadovoljno izdanjem hrvatskog prvaka.  Nije loše, ali mogla je doći i koja tisuća više. Mogli su vidjeti jako dobru partiju hrvatskog prvaka, koji se vratio na prvo mjesto HNL-a. 

Bilo je tu u prvome poluvremenu puno lijepih poteza. "modrih" igrača. Amer Gojak se ozlijedio, ali ni to nije poremetilo dinamovce. Luka Ivanušec je dobro reagirao kad je ušao u igru.

Te su stative ovoga tjedna baš bile nesretne za Dinamo. Nakon dvije protiv Šahtara, sad je stativu iz slobodnog udarca pogodio Damian Kadzior. Poljak na početku sezone baš i nije igrao, ali sad je sve bolji. Zabio je u prošlom kolu na gostovanju kod Gorice, zabio je sad protiv Osijeka. Sad već podsjeća na izdanja od prošle sezone. Ima sjajnu lijevu nogu, samo je trebao ući u pravu formu ove sezone.

Mario Gavranović se oporavio brže od očekivanog i na kraju je dobio više od dvadeset minuta. Hvala Bogu pa MMA potez Pjatova nije ostavio nikakve posljedice. Tetive su bile istegnute, ali je i to prošlo. Nenad Bjelica je opet bio ljutit na suce. Iznervirali su ga u par situacija, glavni sudac Igor Pajač morao ga je smiriti desetak minute prije kraja.Potrčao je Bjelica pomoćniku nakon što je ovaj signalizirao igranje rukom Oršića. Glavni sudac Pajač je lako mogao i svirati penal za Dinamo, ali nije.

Osijek je zamalo šokirao Maksimir u sudačkoj nadoknadi, ali je Dominik Livaković čudesno obranio udarac Špoljarića s tri metra. Bila je to genijalna obrana, stisnuo je šake. Spasio je pobjedu i tri boda.

U srijedu Zagrepčani igraju Kup s Opatijom na Kantridi u Rijeci, a u subotu u prvenstvu dočekuju Inter. To će biti uvertire za Šahtar i nastavak Lige prvaka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu