Obavijesti

Sport

Komentari 28

Livi, Jedvaj, Ćaleta-Car i Perić zajedno su već rušili Španjolce!

Livi, Jedvaj, Ćaleta-Car i Perić zajedno su već rušili Španjolce!
2

Dominik Livaković, Tin Jedvaj, Duje Ćaleta-Car i Dino Perić igrali su zajedno protiv mlade reprezentacije Španjolske i ‘pregazili’ ih usred Burgosa 3-0! A Ćaleta-Car je tada i zabio...

VIDEO

Hrvatska uz brojne, posebice obrambene probleme, kreće po Europsko prvenstvo. Zlatku Daliću zadnja linija u ovim kvalifikacijama zadaje velike muke, u odnosu na SP u Rusiji sada u kadru nema Subašića, Vrsaljka, Lovrena, Vidu, Ćorluku, Pivarića i Strinića.

Pokretanje videa...

Zadnji trening Hrvatske uoči Slovačke u Rijeci 10:10

Previše izostanaka? Svakako. Alibi za neuspjeh protiv Slovačke? Nikako. Sada je već prilično jasno, Dalić će na Rujevici protiv Slovaka zaigrati s četiri igrača u zadnjoj liniji, ispred Livakovića zaigrat će Jedvaj, Ćaleta-Car, Perić i Barišić. Realno, po igračkoj kvaliteti daleko je to od momčadi s Vrsaljkom, Vidom i Lovrenom u sastavu, ali i ova mlađahna obrana ulijeva povjerenje. Morala bi, što zorno pokazuje i povijest.

Hrvatska reprezentacija do 21 godine nije se uspjela plasirati na Europsko prvenstvo 2017. godine, a tada su u dvije kvalifikacijske utakmice zadnju liniju mladih “vatrenih” činili Livaković, Jedvaj, Ćaleta-Car, Perić i A. Milić. Danas, nešto više od tri godine kasnije, četiri od tih pet igrača bit će važne karike A reprezentacije na pohod na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dinamo u 1. kolu Lige prvaka ugostio Atalantu

Hrvatska je u ta dva nastupa doista oduševila, prvo slavila (3-0) u Španjolskoj, pa onda u Zaprešiću svladala (2-1) i Estoniju. Izbornik mladih Španjolaca tada je bio Albert Celades, a u momčadi su bili Marco Asensio, Hector Bellerin, Dani Ceballos, Saul Niguez, Gerard Deulofeu, Kepa Arrizabalaga... Danas sve, zvijezda do zvijezde, igrači Real Madrida, Arsenala, Atletico Madrida, Chelseaja...

Stoperski par Ćaleta-Car - Perić oduševio je u tom dvoboju, Ćaleta-Car je i zabio jedan gol, na desnom boku briljirao je Jedvaj, na golu siguran bio Livaković. Jedina promjena u odnosu na danas bit će lijevi bek gdje će igrati Borna Barišić koji igra u velikoj formi.

Četiri dana kasnije Hrvatska je s identičnom zadnjom linijom zaigrala protiv Estonije, završilo je 2-1. Ta je utakmica javnosti poznatija po činjenici što je u drugom dijelu zaigrao Ivan Fiolić koji je imao tri žuta kartona. Estonci su se bunili, Uefa pokrenula i disciplinski postupak protiv Hrvatske. Srećom, sve je dobro završeno. Kao što će dobro biti i danas. Hrvatska ide na Euro!   

 

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA':

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu