Obavijesti

Sport

Komentari 11

Ljeto je gotovo, ali kad vidimo ove ljepotice - odmah je vruće

Ljeto je gotovo, ali kad vidimo ove ljepotice - odmah je vruće
1

Andrea, Aggeliki, Miranda, Marta i Nataša svojim izazovnim fotografijama osvajaju društvene mreže, ali i naša srca. One su u utrci za 'najkomada' HNL-a

VIDEO

HNL nikad nije bio ljepši. Ne govorimo o igri ili uvjetima na ‘stadionima’, već o pravoj najezdi ljepotica... Dvije Hrvatice, Brazilka, Grkinja i Portugalka natječu se za titulu ‘Miss HNL-a’.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:16

Nije da prije nije bilo ljepotica oko hrvatskog nogometa. Nogometaši i zgodne cure oduvijek privlače jedni druge, međutim, zahvaljujući pojavi društvenih mreža - danas svakodnevno možemo uživati u njihovim objavama.

Najnovije pojačanje HNL ljepoticama je djevojka Hajdukova Huga Almeide - Marta. ‘Bijeli’ daju i najviše kandidatkinja od svih klubova. Tu je i Je Miranda, također nova cura u Hrvatskoj, koja je stigla iz rodnog Brazila u pratnji Hajdukova stopera Gustava Carbonierija, a kako zaboraviti grčku Severinu - zanosnu Aggeliki Iliadi? Grkinja je u svojoj domovini poznatija od svog izabranika - ‘bilog’ veznjaka Savvasa Gentsogloua.

Je Miranda - Brazilka je u višegodišnjoj vezi sa stoperom Hajduka, a baš kao i njezin dečko - i Miranda obožava tetovaže...

Najnovije pojačanje ljepoticama HNL-a. Marta je u dugoj vezi s napadačem Hajduka, a najdraže joj se slikati u kupaćem

Aggeliki je u rodnoj Grčkoj poznata pjevačica. Njezini laki zvuci natjerali bi svakog muškarca u trans...

I dok Hajdukom dominiraju strane ljepotice, taj slučaj nije u Rijeci u Dinamu. Rijekino ovoljetno pojačanje iz Australije Jason Davidson stigao je u pratnji supruge Nataše, inače Hrvatice iz Slavonskog Broda.

- Supruga često govori hrvatski kad smo doma. Tako sam i ja nešto naučio. Najviše naučim kad je ljuta jer onda urla na hrvatskom - našalio se Davidson prilikom predstavljanja u dresu Rijeke.

Hrvatica iz Slavonskog Broda vratila se kući. Je li ona bila ključni faktor zašto je Jason odabrao Rijeku - nije ni bitno...

A Hrvaticu ljubi i Dinamov Angelo Henriquez. Probuđeni Čileanac u dugoj je vezi s Hrvaticom Andreom Anković. Ne znamo kako na vezu gleda Andreina obitelj - pošto je njen djed Andrija legenda splitskog kluba, za kojeg je pedesetih i šezdesetih odigrao više od 150 utakmica. Inače, Andrea je nedavno ostala bez svoje najbolje prijateljice....

Andrea Ivanković je ljeta provodila sa ženom Juniora Fernandesa - Martom, ali ona je sad otišla i Andrea je sama...

A krivac za to je - Dinamo. Tj, netko u Dinamu, ni oni sami ne znaju još tko. Naime, Andrea je ljeta provodila s Martom Fernandes, suprugom sad već bivšeg igrača ‘modrih’ Juniora Fernandes, kojeg se Dinamo, iz samo njima poznatog razloga, odlučio riješiti na kraju prijelaznog roka, iako je u tom trenutku bio najbolji njihov igrač... Marta je HNL napustila, ali nove ljepotice stižu svakog dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani