Obavijesti

Sport

Komentari 101

Ljudi, što je s glavom? Mandžo je savršen za ovaj napaćeni MU

Ljudi, što je s glavom? Mandžo je savršen za ovaj napaćeni MU
6

Mandžo od 2010. u 256 utakmica ima 96 golova, a Rashford i Martial su ih zajedno u Unitedu u 287 utakmica dali 77. Od toga, Mandžukić je glavom zabio 39, a Man Unitedovi klinci samo 5 golova

VIDEO

Manchester United je u teškoj 'banani'. Sam Ole Gunnar Solskjaer priznaje: 'Prva četiri? Ne znam ni hoćemo li na kraju biti među prvih šest'!

Pokretanje videa...

00:59

Ispada da je Jose Mourinho bio 100% u pravu kada je u osvrtu na svoju dosadašnju karijeru rekao: 'Ni tripleta s Interom, ni Liga prvaka s Portom, ni trofeji s Chelseajem ili Realom... Moj najbolji trenerski posao je drugo mjesto sa Unitedom'.

Unitedu nasušno treba jaku puno toga, a nakon prodaje Romelua Lukakua u Inter svima je jasno da na Old Traffordu bolno nedostaju: golovi glavom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Manchester United v Crystal Palace - Premier League - Old Trafford

Za to vrijeme Mario Mandžukić na tribinama čeka da ga netko kupi iz Juventusa! Mandžo je od 2010. odigrao ukupno 256 utakmica i zabio 96 golova od kojih - 39 glavom.

Unitedov je napad spao na 'klince' Rashforda i Martiala koji su (zajedno) za Manchester United odigrali 287 utakmica i dali 77 golova od kojih - samo 5 glavom!

Od Lukakuovog odlaska Solskjaerova je momčad u 11 utakmica na samo jednoj dala više od jednog gola, a u 58 pokušaju da zabiju gol glavom uspjeli su... ma nijednom. Nula golova glavom!

Mandžukić ima ugovor s Juventusom do ljeta 2021. Napunio je 33 godine, ali fizički je bio i ostao 'zvijer' od 190 centimetara. 'Leteća tvrđava' i fajter savršen za ovacije Old Trafforda.

Premier League - Crystal Palace v Manchester United

United troši stotine i stotine milijuna za mediokritete, igrače nedostojne povijesti kluba i neadekvatne za lov na najblistavije trofeje. Sportska politika kluba je - nepostojeća. Američkim vlasnicima bitne su financijske bilance, a ne trofeji.

Da znaju posao za cca. 20 milijuna eura mogli bi dobiti Hrvata koji zna i kako se zabija, i kako se zabija glavom, i kako se osvajaju trofeji i kako se igra sa pobjedničkim mentalitetom bez obzira na protivnika i stadion na koji se istrčalo.

Mario Mandžukić je - idealni napadač za ovaj napaćeni Manchester United!

Newcastle United v Manchester United - Premier League - St James
Premier League - Southampton v Manchester United
 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova