Obavijesti

Sport

Komentari 47

Lov na 'vjeverice' bio uspješan: Lokomotivi europska pobjeda...

Lov na 'vjeverice' bio uspješan: Lokomotivi europska pobjeda...
1

Lokomotiva je prva od hrvatskih klubova krenula u europsku sezonu. "Lokosi" su pobijedili UE Santa Colomu u Andori 3-1 u prvom pretkolu Europske lige. Uzvrat je u Zagrebu

VIDEO

"Lokosi" su slavili u prvom pretkolu Europske lige na gostovanju protiv amatera iz Andore 3-1. Marić je zabio dva gola, a Prenga jedan za pobjedu protiv UE Santa Colome iz istoimenog sela od 3000 stanovnika u Andori. Kakvu takvu nadu u čudo u Zagrebu momčadi iz Andore donio je Reis u sudačkoj nadoknadi zabivši za smanjenje rezultata.

Zagrebačka momčad bila je bez trenera jer je dan uoči utakmice Valentin Barišić zbog privatnih razloga napustio momčad i Andoru pa je utakmicu vodio pomoćni trener Mario Tokić. No razloga za paniku nije bilo jer je Lokomotiva puno bolja.

Cekici je izborio penal u 20. minuti, a Mariću je prvo golman obranio udarac da bi mu se lopta vratila točno na nogu za vodstvo Lokomotive. Prenga je u nastavku povećao na 2-0, a Marić je svojim drugim golom zabio za 3-0. 

No veselili su se i amateri iz Andore. Reis je u sudačkoj nadoknadi zabio za 1-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uzvratna utakmica na rasporedu je sljedećeg četvrtka u Zagrebu, a pobjednik će u drugom pretkolu igrati protiv boljeg iz okršaja irskog Shamrocka i finskog RoPS-a.

Toliko dobri napadači da im Crespo igra u vezi

Šok i nevjerica. Dobili smo sastave uoči utakmice, a ono za momčad Santa Solome igraju Bernat, Ayala i Crespo. Ne samo to, naprijed su bila dvojica napadača. Reis i Anton, očito toliko dobri da je jedan Crespo morao igrati u vezi.

Šalu na stranu, radi se o prezimenjacima slavnih igrača i daleko lošijim kopijama, no eto, barem je Reis pokazao zašto on igra u napadu, a ne Crespo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener