Obavijesti

Sport

Komentari 15

Nastavak besmisla: Rujevica je fućkala Armadi koja se vratila!

Nastavak besmisla: Rujevica je fućkala Armadi koja se vratila!
4

Načekali su se Lokosi, punih šest godina, ali napokon su neporaženi otišli sa Kvarnera. Rožmanov debi na Rujevici prošao je u dominaciji bez egzekucije i sa skupo plaćenom obrambenom 'amnezijom'

VIDEO

Rijeka-Lokomotiva 1-1. Nije bio baš 'atomski' nogomet kakvom su se mnogi nadali u HNL-premijeri Simona Rožmana na Rujevici...

Rijeka je skupo kažnjena za jednu od svoje dvije defenzivne 'amnezije', a na drugom kraju terena je previše promašivala da bi slomila Lokomotivu koja je Rijeku napustila neporažena prvi put nakon - šest godina!

Pokretanje videa...

16:43

Nedostaje tu jako puno dinamike koju priželjkuju mladi slovenski trener no nakon promašenog zicera u 15. minuti Lokomotiva u prvom dijelu nije 'prešla centar', a Rijeka nanizala 5-6 šansi za gol i na odmor bi se otišlo sa 0-0 da zadnjeg dana prijelaznog roka na Kvarner nije vraćen - Franko Andrijašević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Možda ni sam ne zna ni kako, ni zašto, ali Franko je jednostavno uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme pred protivničkim golom. Instinkt, kvaliteta, 'znanje' koje se - ne može naučiti.

'Filho' Sammir je, manje-više, 'živio' na centru igrališta čekajući da mu proradi inspiracija, ali vrhunsku loptu je u 48' poslao Lirim Kastrati, a iza Prskalovih leđa ju pospremio Myrto Uzuni. Inzistiranje na ofenzivi ostavilo je krater u obrani na koji se nakalemio Escovalov kiks i... Rijeka je kretala 'ispočetka'.

Rožman bez pobjede u debiju: Lokosi i Rijeka podijelili bodove
Rožman bez pobjede u debiju: Lokosi i Rijeka podijelili bodove

Posao joj je, prema pravilima igre, trebao olakšati sudac, ali je, dojma smo, propustio dati čisti 2. žuti karton Markoviću zbog klasičnog 'đona' u 72. minuti.

Ostatak priče Rijeka je otežala sama sebi pa se Lokomotiva posve zasluženo okitila bodom nakon šest godina kvarnerskog posta.

Predsjednik Damir Mišković je u Nigeriji, zarađuje za obitelj i za klub, a na Rujevicu se nakon godinu dana sa navijanjem za Rijeku vratila i Armada, cca. 1.000 najvatrenijih navijača.

Početak utakmice čekali su na vrhu sjevera, na ulazima na tribinu. Ušli su kad je Pajač dao znak a početak utakmice, zauzeli gornju polovicu sjeverne tribine, počeli navijati u 3. minuti (prekinuvši time već započeto navijanje Zapada i Istoka) pa ih je 4.000 ostalih navijača - isfućkalo. Pa to ponovilo u 60. minuti kad su na teren sa sjevera bačene tri baklje, a Pajač, naravno, označio prekid.

Rujevica se tresla od zvižduka Rijekinih navijača... Rijekinim navijačima! Besmislenost se nastavlja.

Inače, navijanje sa Sjevera bilo je glasno i neprekidno, ali ostatak publike nije slijedio Armadu. 'Kazna' za godinu dana nenavijanja? Lako moguće. I nimalo iznenađujuće. Igrači su se nakon utakmice zahvalili i zapljeskali svim navijačima.

Rijeka: Susret Rijeke i  Lokomotive u 11. kolu Prve HNL
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka