Obavijesti

Sport

Komentari 2

Lokosi doveli bivšeg Kovačevog suigrača i talentiranog Brazilca

Lokosi doveli bivšeg Kovačevog suigrača i talentiranog Brazilca
1

Svlačionica Lokomotive bogatija je za dva nova igrača. Potpise na ugovor sa zagrebačkim klubom stavili su iskusni srpski napadač Đorđe Rakić te talentirani brazilski veznjak Franklin iz Corinthiansa

VIDEO

I na Kajzerici misle ozbiljno!

Lokomotiva možda drži poziciju koja vodi u Europu, ali ništa ne želi prepustiti slučaju. Iz kluba su predstavili dva nova pojačanja za nastavak sezone.

Iskusni srpski napadač Đorđe Rakić (33) stigao je iz kineskog drugoligaša Zheijang Greentownea. S Lokomotivom je trenirao proteklih tjedan dana, a sada su napokon stigli papiri pa je registriran. U Hrvatsku je došao na preporuku srpskih napadača Andrije Kaluđerovića iz Intera i Komnena Andrića iz Dinama, a ugovor s 'lokosima' potpisao je do kraja tekuće sezone.

U bogatoj igračkoj karijeri nastupao je za Crvenu zvezdu, München 1860, Regginu, a u Red Bull Salzburgu bio je suigrač bivšem hrvatskom reprezentativcu, a danas treneru Bayerna - Niki Kovaču.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Lokomotivi se neočekivano pojavio problem u napadu. Prvo su pustili Ivana Krstanovića u Slaven Belupo, a potom nezadovoljnog Ivana Božića u Rudeš, a onda su im se ozlijedili Matko Babić i Dejan Radonjić pa je poziciju špice morao krpati Myrto Uzuni.

Drugo pojačanje je brazilski veznjak Franklin (19) koji je došao iz velikana Corinthiansa. U njemu nema puno dostupnih informacija, ali se zna da je nastupao za mladu momčad navedenog kluba, a u Lokomotivi će ga dočekati sunarodnjak Raul Gustavo koji već pola godine vrijedno trenira sa zagrebačkom momčadi i čeka priliku u prvom sastavu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića