Obavijesti

Sport

Komentari 12

Lova do krova: Karlović je htio najviše novca, ostali bili protiv

Lova do krova: Karlović je htio najviše novca, ostali bili protiv
1

U novom formatu najvećeg teniskog reprezentativnog natjecanja premije su puno veće, a od 50 posto koliko dobiva momčad većina je išla prvom igraču, a znatno manje ostalima

VIDEO

Nakon osvajanja Davis Cupa i netom prije odlaska u Madrid na ovogodišnje izdanje istog natjecanja Željko Krajan podnio je ostavku na mjestu izbornika hrvatske teniske reprezentacije.

Prvo je nastup iz zdravstvenih razloga otkazao Marin Čilić, a potom su krenuli problemi. Kako doznaje Sportklub, za sve je kriv - novac. U novom formatu najvećeg teniskog reprezentativnog natjecanja premije su puno veće, a od 50 posto koliko dobiva momčad većina je išla prvom igraču, a znatno manje ostalima.

Ivo Karlović navodno je najviše od svih, a ostali se s time nisu složili. Izbornik Krajan navodno je pokušao zadovoljiti sve strane, no bezuspješno pa je naposljetku podnio ostavku.

- Zahvaljujem se izborniku Krajanu na svemu što smo zajedno ostvarili i postigli. Međutim, od danas idemo u novom formatu. Nakon otkazivanja Marina Čilića zbog ozljede te nemogućnosti odaziva Ive Karlovića odluka je bila odlazak na Davis Cup u Madrid s mladim igračima s kojima želimo i možemo graditi budućnost hrvatske teniske reprezentacije - rekla je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najizglednije je kako će reprezentaciju u Madridu voditi Ivan Dodig, koji će tamo ujedno biti i u ulozi igrača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića