Obavijesti

Sport

Komentari 24

Lovren je shrvan nakon smrti Sale: Molio sam se svaki dan

Lovren je shrvan nakon smrti Sale: Molio sam se svaki dan
11

Emiliano Sala nije preživio tragičnu nesreću koju je doživio na putu iz Nantesa u Cardiff. U četvrtak je s morskog dna izvučeno njegovo tijelo, od nogometaša se oprašta nogometna obitelj

VIDEO

Molio sam se svaki dan, jer nada umire zadnja. Užasno je ovo za prihvatiti, napisao je shrvani Dejan Lovren na Instagramu.

- Želim izrazit sućut obitelji, ne mogu ni zamislit koliko vam je teško. Svi smo uz vas! Na boljem si mjestu Emiliano - reagirao je hrvatski reprezentativac nakon što je potvrđeno da tijelo izvučeno iz olupine potopljenog aviona pripada nogometašu Emilianu Sali.

Skromni napadač čija je zadnja slika bila posljednji pozdrav...
Skromni napadač čija je zadnja slika bila posljednji pozdrav...

U četvrtak navečer je za obitelj nesretnog nogometaša završilo teško vrijeme iščekivanja i strepnje. Išao je ostvariti svoj san, ali je završilo tragično. Emiliano Sala je poginuo na putu iz Nantesa u Cardiff. Od sjajnog napadača se oprašta nogometna obitelj.

Pokretanje videa...

01:13

Posljednji pozdrav Emilijanu Sali

- Riječi ne mogu opisati tugu. Moje misli su uz igrača i njegovu obitelju, te uz pilotovu obitelj - napisao je Arsenalov Mesut Özil, a Antonio Rüdiger iz Chelseaja je poručio:

- Srce mi se slama nakon ove vijesti. Emiliano, počivaj u miru.

Od igrača su se oprostili i Sergio Agüero, Kylian Mbappé, Antonio Valencia, Gary Lineker i mnogi drugi iz svijeta nogometa. Posebnu emotivnu poruku je poslala i Emilianova sestra Romina, koja je u Europu doputovala čim je avion koji je prevozio njezinog brata nestao. Ona je jučer prije identifikacije tijela potvrdila kako će Emilianov vjerni pas Nala ostati s obitelji.

- Tvoja duša će u mojoj sjati zauvijek, osvjetljavajući vrijeme moga postojanja. Volim te - posljednja je poruka Romine voljenom bratu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tu alma en mi alma  brillará por siempre,  iluminando así, el tiempo de mi existir.  Te amo tito.

A post shared by Romina Sala (@salaromina) on

Sala je pronađen u privatnoj istrazi

- Obavijestili smo obitelj. Tijelo koje je izvučeno iz olupine aviona na dnu mora identificirao je mrtvozornik. To je nogometaš Emiliano Sala, objavila je u četvrtak navečer policija iz Dorseta. Za pilotom Davidom Ibbotsonom se još uvijek traga.

Nogometaš je pronađen u privatnoj potrazi koju je vodio David Mearns, a koju je financirala obitelj uz pomoć nogometaša diljem svijeta. U tri dana potrage lociran je avion na dnu Engleskog kanala, a sonari i podvodne kamere su snimile jedno tijelo među olupinama. Nakon obdukcije je potvrđeno da je riječ o Emilianu Sali.

Službena potraga koja je pokrenuta nakon nestanka aviona obustavljena je nakon samo tri dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...