Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lovren propušta i Englesku, neće ga biti do kraja listopada

None Foto: CARL RECINE

Hrvatski stoper nije igrao od finala Svjetskog prvenstva, a kako sada tvrde engleski mediji, na terenu ga neće biti sigurno do kraja listopada. To bi značilo da će propustiti i iduće okupljanje reprezentacije

Dejan Lovren (29) neće početi igrati prije kraja listopada!

Nova je to informacija kojom su počeli baratati engleski mediji bliski Liverpoolu.

Hrvatski je branič nakon sjajnog SP-a otkrio da je igrao s bolovima trbušnog mišića, da ga boli toliko da ne može izaći iz automobila , išao je na dodatne preglede... i cijelo vrijeme uopće ne trenira s momčadi Liverpoola. Odrađivao je jedino lakše treninge, trkčakao...

- Stisnuo sam zube da igram za Hrvatsku, ali sada plaćam cijenu. Naravno da klub nije bio sretan kad me vidio u takvom stanju...

Crveni su odlično ušli u sezonu, kao što je njega odlično zamijenio Joe Gomez. Zato klub i ne želi požurivati povratak.

Jürgen Klopp čak je izjavio da ne zna što Dejan radi, iako stiže pakleni ritam s prvenstvom, Ligom prvaka i kupovima, u iduća tri tjedna čekaju ih Paris Saint-Germain, Napoli i Chelsea.

Pa još dok Dejan dođe u formu... zato se nagađa kako do iduće reprezentativne stanke neće riskirati stavljajući ga u igru.

A 12. listopada na redu je utakmica Lige nacija između Hrvatske i Engleske. Teško da će ga Liverpool samo tako pustiti, iako će Lovren sigurno imati želju i u izravnom orkašju pokazati konkurentu u momčadi i engleskom reprezentativcu Gomezu da je bolji.

- Nije fit. Imao je problema prošle sezone, ali mogao je igrati i igrao je jako dobro. Uvijek je imao dovoljno dana za oporavak, a u završnici sezone nismo puno ni trenirali jer smo stalno igrali. I on je igrao, bez problema - opisao je Klopp Lovrenovo stanje.

- Onda je došlo SP i tri utakmice po 120 minuta, i stanje mu se pogoršalo, ali siguran sam da će se smiriti za dva-tri tjedna. U međuvremenu će trenirati, ali ne punom snagom. Ozbiljno je, ali ne tako jako ozbiljno da se trebamo plašiti da se nikad neće oporaviti.

No, od ta dva-tri tjedna prošlo je točno mjesec dana. I dva-tri tjedna postala su i tri mjeseca koliko bi Lovren mogao biti bez utakmica...

Komentari (10)
  • Eto dokaza da se nisu štedjeli igrajući za HR na SPu. Dosta ih je ozlijeđeno i neće biti dostupni večeras

    11. 9. 2018,   14:45
  • Dejan je cesto osporavan od strane medija a vrhunski igrac.to kako je odigrao sp s tim da je napravio mozda greskicu i pol...evala ti dejane,mentalno si jak!

    11. 9. 2018,   14:32
  • Žao mi je Dejana jer sam ga dugo vremena gledao kako se pati u Liverpoolu sa lošijim igrama a Klopp mu stalno iznova i iznova ukazivao povjerenje iako su ga navijači i analitičari gadili i radili pritisak da ga se zamijeni. I čovjek napokon uđe u izvanrednu formu, igra kao savršeni stoper,opravda trenera i sada ga ozljeda izbacuje iz pogona na 3-4 mjeseca.

    11. 9. 2018,   14:19