Obavijesti

Sport

Komentari 38

Lovro spasio tatu: Zadar imao 1-0 i penal u 86. i sve prosuo!

Lovro spasio tatu: Zadar imao 1-0 i penal u 86. i sve prosuo!
6

Odigrane su dvije utakmice 28. kola HNL-a, vrlo bitne u borbi za opstanak. Zagreb je odigrao 1-1 protiv Zadra s tim da su gosti u 86. imali 1-0 i penal. Završilo je 1-1...

VIDEO

Sandi Križman i Hrvoje Milić donijeli su Istri slavlje u Zaprešiću (2-0) i pogurnuli Inter prema drugoj ligi. Zagreb je kao domaćin odigrao 1-1 protiv Zadra. Lovro Medić je u 86. zabio za veliki bod i to nakon što je Zadar promašio penal.

Zagreb je dočekao Zadar u jednoj od najvažnijih utakmica za "pjesnike". Bila je to sjajna prilika da Zagreb konačno pobjegne sa začelja ljestvice i pobjedom uđe u mirniju završnicu. No na kraju su se Zagrebaši spašavali u zadnjim minutama utakmice.

Zadar je imao sve. Penal u 86. minuti i 1-0. No mladi Zagrebov golman Livaković sjajno je reagirao, a "pjesnici" su iz kontre golom Lovra Medića izjednačili na 1-1.

- To je nogomet. Sve se okrene. Ponekad na loše, ponekad na dobro. I dalje ostajem pri izjavi da će Zagreb i druge sezone igrati u prvoj ligi - rekao je Ćiro Blažević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Istra šokirala Inter u Zaprešiću

Zagreb se ipak maknuo sa zadnjeg mjesta i to zahvaljujući porazom Intera od Istre. Istra je stigla oslabljena u Zaprešić. Inter je dominirao većim dijelom utakmice, ali se i ispromašivao. 

To je spremno dočekala Istra koja je svoje prilike zabila. U samo dvije minute gosti su preko Križmana i Milića šokirali Inter i pogurnuli ga na zadnje mjesto HNL-a.

HNL, 28. kolo:

Inter - Istra 0-2 (Križman 72, Milić 73)

Zagreb - Zadar (Medić 86 / Mršić 62)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu