Obavijesti

Sport

Komentari 0

LP: Carlo Ancelotti hvali Kaku, a Schuster Robinha

LP: Carlo Ancelotti hvali Kaku, a Schuster Robinha
4

Trener Milana Ancelotti i strateg Real Madrida Bernd Schuster ishvalili su igru svojih ponajboljih igrača nakon jučerašnjih pobjeda

VIDEO

Europski prvaci su se vratili pobjedničkom ritmu. Nakon poraza u prošlom kolu Lige prvaka od škotskog Celtica, u srijedu navečer su na San Siru uvjerljivo svladali ukrajinski Šahtar 4-1.
No trener Milana Carlo Ancelotti ne misli da su svi problemi riješeni ovom pobjedom.
- Ovom pobjedom svi naši problemi sigurno nisu nestali. Vjerojatno ćemo se s nekima od njih susresti vrlo skoro - ispričao je Ancelotti nakon utakmice i dodao:
- Imali smo poteškoća u određenim dijelovima igre. U Europi igramo s momčadima koje se otvore i možemo iskoristiti prednost naših igrača. To nije slučaj u Seriji A.
Ancelotti je bio pun hvale za Brazilca Kaku.
- Sve je napravio i više od toga. ali je zato bio nezaustavljiv sa svojim ubrzanjima. S njim je u igri sve jednostavnije.

SCHUSTER: ROBINHO JE IGRAČ KOJI ZNA KAKO POBIJEDITI
Trener madridskog Reala Bernd Schuster pohvalio je dvostrukog strijelca Brazilca Robinha nakon pobjede nad Olympiacosom.
- On je igrač koji zna kako pobijediti. Nakon što je zabio prvi gol, bio je izvrstan, igrao je s puno više samopouzdanja - rekao je trener Reala i dodao: 
- To su bila tri važna boda za nas. To će nam olakšati život. Nisam bio baš zadovoljan početkom utakmice, ali pokazali smo svoj karakter i na kraju smo uz malu sreću ostvarili vrlo važnu pobjedu.

AVRAM GRANT: MOGLI SMO IGRATI BOLJE
Chelsea je na Stamford Bridgeu slavio nad Schalkeom našeg Ivana Rakitića 2-0. Trener "Bluesa" Avram Grant smatra da je njegova momčaD mogla igrati bolje.
- Mogli smo bolje, ali odigrali smo dobru partiju, i postigli smo dva gola, a mogli smo zabiti i više. Prvi smo u grupi nakon tri kola - rekao je Grant i dodao:
- Mislim da je Drogbin gol bio vrlo lijep i postignut je nakon dobre kombinacije. Bilo je to vrlo lijepo ubacivanje Paula Ferreire. Volim svaki pogodak postignut nakon takve akcije.
Trener Schalkea Mirko Slomka bio je nakon utakmice pun hvale za londonsku momčad.
- Chelsea je taktički odlično stajao na terenu a posebno me impresionira njihova sigurnost u držanju lopte. Plan nam je bio napraviti nešto preko bokova jer smo znali da su tu najtanji ali mi smo bili ti koji su na bokovima napravili pogreške i naravno da to ovakva momčad iskoristi. Postigli su golove u najnezgodnije vrijeme za nas - rekao je Slomka.

BENITEZ: UVJEREN SAM DA MOŽEMO PROĆI SKUPINU
Liverpool je izgubio u Istanbulu od Bešiktaša. Trener Redsa Rafa Benitez je untaoč porazu zadovoljan igrom momčadi.
- Zadovoljan sam igrom. Njihov golman je branio vrlo dobro. Vrlo je teško objasniti kad imaš toliko prilika, a ne pobijediš. Nismo imali sreće. Pokušali smo sve da bi pobijedili. Kad Bešiktaš dođe na Anfield, bit će to drugačija priča. Sada smo u vrlo teškoj situaciji, moramo pobijediti u preostale tri utakmice. No, ja sam uvjeren da to možemo učiniti - rekao je Benitez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj